İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

dil okulu için zone seçimi

Seçenekler Stil
Alt 07.10.2008   #1
gepetto
Çaylak Üye

Yazılar: 9
dil okulu için zone seçimi

Arkadaşlar merhabalar,

ben 3 ay içinde Londra da dil kursuna gitmeyi planlıyorum. ama aklıma takılan şöyle bişey oldu. gittiğim zaman konaklamam zone 2 veya 3 olacak. çünkü oralar daha uygun biliyosunuz. ayrıca gittiğim zaman part-time çalışmayı planlıyorum. acaba okulu zone1 de mi seçmek daha iyi olur yoksa konaklayacağım yere yakın zone 2 veya 3 de mi. işi nerde bulurum bilmiyorum tabi ama zone1 de bulmam daha yüksek ihtimal gibi geliyor. hergün okuldan sonra iş için zone1 e gitmek mi yoksa hergün okula zone1 e gitmek mi daha mantıklı karar veremedim. hangisi daha ucuz ve daha az yorucu olur.yaşayan arkadaşlardan cevaplarını bekliyorum...
gepetto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2008   #2
denadin
Çaylak Üye

Yazılar: 19
Selam gepetto,
zone 1 yerine zone 2 veya 3'den bir kurs bulman ukaşım masraflarını ve günlük ihtiyaçların için yapacağın masrafları önemli ölçüde azaltacaktır. Ayrıca heryerde iş bulabilirsin.
denadin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2008   #3
skyjack35
Çaylak Üye

Yazılar: 5
mrb bu konaklama ile ilgili sözünü ettiğiniz zone 1 ,2,3 ne oluyor acaba?
skyjack35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2008   #4
gepetto
Çaylak Üye

Yazılar: 9
Alıntı:
skyjack35´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
mrb bu konaklama ile ilgili sözünü ettiğiniz zone 1 ,2,3 ne oluyor acaba?
Londra 6 zone a ayrılmıştır. merkezi zone 1 dir. bu sırayla merkezin etrafı zone2, zone2 nin etrafı zone 3 diye gider. zone1 çok pahalı olduğu için orada kalmak pek mümkün değil. zaten kalınacak ev de yok sanırım çünkü genlede zenginlerin falan yaşadığı malikaneler varmış. genelde konaklamayı zone 2ve 3 de öneriyorlar. hem nispeten daha uygun hem de diğer zone lara göre daha güvenli. zone 5 ve 6 yı güvenlik açısından zaten tavsye etmiyolar. bir de oralar merkeze çok uzakmış.internette "london tube" diye aratırsan bulabilirsin.
gepetto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2008   #5
skyjack35
Çaylak Üye

Yazılar: 5
teşekkür ederim gepetto
skyjack35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.2008   #6
sebo_ozzy
Çaylak Üye

Yazılar: 28
selam

bence yanlis dusunuorsun cunku ben iki yildir zon 5 te kaliyorum kingston tarafinda kesinlikle diyebilirim ki londrada merkezden daha guvenli bir alan
ancak okul bulmak konusunda zorluk cekebilirsin ve bu nedenle ulasim masraflarin artacaktir.ancak zone 2 3 secersen her anlamda daha ekonomik olabilr
sebo_ozzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil