İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

Dil okulu çeşitleri ve tercih

Seçenekler Stil
Alt 07.08.2008   #1
space.team
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Dil okulu çeşitleri ve tercih

Arkadaşlar merhaba,sormak istediğim şu ben özellikle master yapmak için bir üniversitenin dil okuluna başlamayı düşünüyorum.Acaba bu dil okulları haftada kaç gün oluyor.Yani çalışmama yetecek kadar vaktim olacak mı? Özele mi gitsem yoksa üniye mi? Üni de master programına geçerim diye düşündüm.İşimi tam olarak ayarlamadığım için şu anda şehir ve dil okulu seçmedim.Önerilerede açığım.Bu arada işimden dolayı ingilteredeki işlerden kabul görebiliyorum.Şimdi önümde şehir? özel dil okulu mu? üni dil okulu mu? ve konaklama? gibi sorular var.Amerikada roommate ilanları olurdu sitelerde ama ingilterede bulamadım.
Yardımlarınız için teşekküler.
space.team isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2008   #2
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
merhaba Space

Öncelikle mesleğinle alakalı işlerin nerelerde olduğuna bakarak okul veya üni tercihini ona göre yapmalısın. Ayrıca master'ı spesifik alanda hangi bölümde yapmak istiyorsun? Lisans mezuniyet not ortalaman kaç? Dil seviyen nasıl? Bunlar önemli. Yardımcı olabileceğim bişey olursa ben buradayım.
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2008   #3
space.team
Çaylak Üye

Arkadaşım ilgilendiğin için teşekkür ederim öncelikle mesleğim yazılım mühendisliği(Bigisayar müh) .İşimi yapacak kadar ve çevremle anlaşacak kadar ingilizce konuşabilirim gibime geliyor.Orada hafta içi çalışıp hafta sonuda olan ünilerin dil okuluna gitmeyi düşünüyorum.Dil okulundan sonrada inşallah master'a.Master'ı veritabanı ve system uzmanlığı üzerine veya mba yapmak istiyorum.Buna karar vermek için onümde en az 1 yılım var.Önemli olan şimdi iyi bir ünide hafta sonu dil kursuna mı gideyim yoksa özel dil kurslarına mı?.Bir de konaklama olarak ne önerirsiniz bana acaba? Saygılar.
space.team isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2008   #4
oxford
Çaylak Üye

Yazılar: 1
yardim Lutfen

Arkadaslar Merhaba

ben forumunuzu bugun kesfettim. Ben Ingilterede ucuz dil okullari ariyorum, ingilizce bilmedigimden degil, benim isimi kolaylastirir diye, yoksa ingilizcem advanced duzeyde.

Belki bir is bulurum ogrenciyken ve memnun kalirlarsa onlarla calismaya devam ederim diye.

Daha once Oxforda 9 aylik bir koleje gitmistim ve hic ayrilmak istemedim,.

Bana Londra veya Oxford da ucuz dil okulu tavsiye edebilirmisiniz. 1 yillik istiyorum.

en azindan is bulamazsam Ankara anlasmasina basvurabileyim.
oxford isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2008   #5
cerencrn
Çaylak Üye

ben malvern house merak edyrm bi bilgisi olan varmı ayrıca desk egıtım ile dunya yurt dısı egtım hangısı ii
cerencrn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2008   #6
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
söylediğin okulun eğitim olarak çok tavsiye edemem sana ancak okulun yeri açısından olabilecek en merkezi yerlerden birindedir. Ayrıca okulda çok fazla sayıda Türk öğrenci olduğunu söyleyebilirim.
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2008   #7
edi
Çaylak Üye

yardııım

Merhaba arkadaşlar,
6 aylığına ingiltereye gitmeye çalısıorum. Au pair lik için aile arıorum nerdeyse 2 aydır ama artık umudumu kaybetmeye başladım. Bu yuzdn baska yollar arıorum gitmek için. Devlet okullarının dil kursları cok ucuzmus 6 aylık kayıt olup çalısma izni alıyım diorum boyle bı yol izleyebilir miyim? ve bu okullara ne zaman kayıt yaptırmam gerekio? tesekkur ederim.......
edi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil