İngiltere'de dil okulu ...

Seçenekler Stil
Alt 20.11.2007   #1
djferah
Üye

Yazılar: 37
dil kursunun ucuz olması?

merhaba arkadaşlar ingilterde london/croydon da uk school of english diye bir okula kaydoldum.okul cok ucuz üç aylığına 130 pound aldılar ve tam zamanlı bir okul yanı haftada 15 saat gunde 3 saatlik bir okul ve bu okul Birleşik Krallık 'taki Öğrenim ve Mesleki Eğitim Birimi'nin, Eğitim ve Öğrenim Kuruluşları Kaydıda var.yani iyi okullar içinde yer alıyor.sizce bu okulun ucuz olması benım vize almamı etkiler mi? lütfen yardım edin simdiden herkeze teşekkürler.....
djferah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2007   #2
phoenix7
Üye

Yazılar: 83
http://www.britishcouncil.org/accred...-az-list.htm#U

Konu phoenix7 tarafından (28.05.2008 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.
phoenix7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2008   #3
muddytones
Üye

Yazılar: 40
Question UK School of English/Croydon

öncelikle merhaba arkadaşlar. ben de ingiltere yolcuları arasındayım ve ekim başında orda olmayı planlıyorum. Croydon bölgesindeki UK School of English dil okulunun 12 aylık programına katılmayı düşünüyorum. bu okulda okumuş veya hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. planım bu süre içerisinde ingilizcemi avrupa da master yapabilecek kadar geliştirebilmek. seviyem internetteki bazı testlerde gramer intermediate, speaking ve writing lower intermediate çıktı. üniversitede hazırlık okudum ve alt yapımın kuvvetli olduğunu düşünüyorum kısa sürede ilerleme kaydedebileceğimi düşünüyorum. ancak okulun eğitim kalitesini merak ediyorum. ayrıca yaşam giderlerimi burada çalışarak karşılamayı istiyorum. sizce en fazla bir iki hafta içerisinde iş bulabilirmiyim. şimdiden teşekkür ederim...
muddytones isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2008   #4
Çiçek Pasajı
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Elçilik Haftada 20 Saatin Altinda Olan Dil Okullari Başvurularini Reddediyor, Fiyat Değil De Haftalik Ders Saatine Bakicaksin
Çiçek Pasajı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2008   #5
muddytones
Üye

ben 15 saat yeterli diye biliyorum bu bilgiyi nerden aldın elçiliğin sitesinde falan varsa linki gönderir misin?
Alt 02.09.2008   #6
cob_hc
Çaylak Üye

Yazılar: 28
Alıntı:
Çiçek Pasajı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Elçilik Haftada 20 Saatin Altinda Olan Dil Okullari Başvurularini Reddediyor, Fiyat Değil De Haftalik Ders Saatine Bakicaksin
hocam böle bişe olduna eminmisin bize bi link yollarsan seviniriz
cob_hc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2008   #7
ramses87
Üye

Yazılar: 53
haftada 15 saat ders var ve aylığı 49 paund.

gerçekten ucuz ama biraz araştırmak gerek.

mesela üstte phonex'in verdiği listede bu dil okulunun adı yok..
ramses87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2008   #8
muddytones
Üye

Ben biraz araştırdım arkadaşlar, elçiliğin vize danışmanlığı için yönlendirdiği sitede www.visainfoservices.com öğrenci vizesi kılavuzunda "İngiltere’ye öğrenci olarak gidebilmem için gereken koşullar nelerdir?" başlığı altında şunlar yazıyor:

""" İngiltere Çocuk Okul ve Aile bakanlığı, Eğitim ve Öğrenim Kuruluşları Sicili’nde yer alan bir eğitim kurumundaki bir öğrenim programına kabul edilmiş olduğunuzu gösterebilmeniz gerekir. İletişim bilgileri bu kılavuzun sonundaki ‘Daha fazla bilgi ve danışma’ kısmında yer almaktadır. Ayrıca İngiltere Çocuk Okul ve Aile Bakanlığı’nın şu adresteki Web sitesinden sicilde arama da yapabilirsiniz: www.dfes.gov.uk/providersregister

Şu öğrenim programlarından birine devam edeceğinizi göstermeniz gerekir:

* kabul gören, tam zamanlı bir lisans programı veya
* gündüz saatlerinde haftada en az 15 saatlik düzenli öğrenimi kapsayan bir öğrenim programı veya
* bağımsız ve ücretli bir okulda tam zamanlı bir öğrenim programı """

https://www.visainfoservices.com/Pag...udents_PAGE#Q1

Ben bakanlığın web sitesinden kontrol ettim UK School of English buraya kayıtlı ancak sitede okulun buraya kayıtlı olmasının okulda verilen eğitimin kaliteli olduğu anlamına gelmediği yazıyor. djferah yardımlarını bekliyoruz.
Alt 03.09.2008   #9
rodora
Çaylak Üye

Yazılar: 1
chestnut kebap acele cevap. Dilimi geliştirmek amacıyla burdan ücretsiz izin alıp İngiltere'de 12 aylık ve sertifika(diploma) alabileceğim eğitimi kaliteli ve aynı zamanda bütçemi sarsmayacak bir dil okula yazılmak,aynı zamanda çalışmak istiyorum. Çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama daha isteklerim bitmedi. Bunu sağlayacak kadar önbilgim yok ayrıca vize işlemlerinin ortalama süresi ne kadar, daha önce U.K ye bir grupla vize almıştım bunun etkisi var mı ve uzak bir şehirden online vize almak mümkün mü, sağlıklı mı? With my regards...
rodora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2008   #10
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
merhaba

öncelikle İngiltere vize başvuru merkezine gidip parmak izi vermeden vize alamazsın. Bu yüzden illaki bi gitmen gerekecek. zaten 12 aylık yada bir akademik yıl olacak şekilde eğitim alırsan yasal olarak çalışma iznin olacak. vize sonucu bu aralar 8-9 iş günü içinde belli oluyor. şehir olarak londra'yı mı tercih edersin yoksa alternatif şehirler olabilir mi?
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil