Merhaba Arkadaslar Ingiltereye Dil Egitimi Almak Icin Gitmek Isteyen Arkadaslar Vardir Mutlaka Ama Ingiltereye Dil Egitimi Almaya Gitmeden Once Vize Almak Gerekiyor Bunuda Herkes Biliyorki Fakat Vize Alabilmemiz Icin Bazi Belgelerin Yani Sira B1 Yani (Pre-Intermediate) Seviye Belgesini Ispatlamamiz Gerekiyor Bunun Icin Bazi Arkadaslarimizin Sertifikasi Olmayabiliyor Bunu Icin Kesinlikle Sorunsuz Bir Cozum Buldum .!
Ingiliz British Council Kurumunda Sinava Giriyorsunuz Size Seviyeni Gosteren Belge Veriyorlar Ama Bu Belge Dunyada Gecerlidir Kesinlikle Boyle Sahteligi Veya Inandirici Olmadigi Gibi Bir Sey Soz Konusu Degildir
Yukaridaki siteden Basvurunuzu Yapip Sinav Olacaginiz Yerde Seviye Belirleme Sinavina Girebilirisiz Fakat 2010 IELTS Test ücreti £120 Sterlindir.!
Bu Kurumu Ingilterede Olanlar Bilecektir Kesinlikle Yukarida Dedigim Gibi Sahtelicilik Inandirici Olmamamasi Asla Soz Konusu Degildir.! Kafasi Karisanlar Icin Soylemek Istedim !
Bol Sanslar !
Konu Bilgekaan tarafından (01.03.2010 Saat 00:33 ) değiştirilmiştir.
ielts sınavına girip, o kadar para vermenize gerek yok. ki sonuçlarında geç açıklandığını belirteyim. onun yerine tömer'e gidin seviye tespit sınavı yaptırın. yanlış bilmiyorsam ücretsiz.
ielts sınavına girip, o kadar para vermenize gerek yok. ki sonuçlarında geç açıklandığını belirteyim. onun yerine tömer'e gidin seviye tespit sınavı yaptırın. yanlış bilmiyorsam ücretsiz.
Evet Dedigin Dogru Ama Belirtmek Isterimki Gecmisde Ogrenci Vizelerinden Cogu Arkadaslarimizin Aldigi Retler Ne Yazzikki Bu Konuda Yani Sertifikanin,Dil Kursunun yazisi vs vs gibi ingilizce yerine gecen belgelerin coguna konsolusluk inandirici bulmadigindan ret yiyen arkadaslarimiz cok eger bu durumla karsi karsi gelmemek istiyorlarsa bristih counsil derim ben