arkadaşlar selamlar. ekim ayında 7-8 aylık dil kursu için ingiltereye gidicem. Türk sayısının az olması ve ufak bir yer olmasından dolayı Devon' u tavsiye ettiler. şehir hakkında bilgisi olan var mı? sadece turistik bir yer olduğunu biliyorum o kadar
ha bir de sprachcaffe okuluna gidicem. forumu karıştırdım, bir iki bilgi aldım ama bu okul hakkında bilginiz varsa onları da paylaşırsanız sevinirim
sanırım kimsenin devon hakkında bilgisi yok. bu da demektir ki orda ki Türk sayısı oldukça az
yine de bir bilen olursa diye bekliyorum ona göre
eşimin oraya yakın biyerde dükkanı var kebabve bizle beraber 7 tane türk dükkanı var ve hepsi akrabalarımız oradada çok fazla türk var zaten küçük biryer umarım karşilaşirsiniz
Arkadaşlar bende devon da hiç türk yok zannetmeye başlamıştım.. Varlığınıza çok sevindim Bende yakında 6 aylığına Devon bölgesine geliyorum.. Arkadaşlığınızı, desteklerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum..
eşimin oraya yakın biyerde dükkanı var kebabve bizle beraber 7 tane türk dükkanı var ve hepsi akrabalarımız oradada çok fazla türk var zaten küçük biryer umarım karşilaşirsiniz
orada da çok fazla Türk varsa orayı da tercih etmicez demektir yani bir de orada pirt-time iş rahat bulunabilir mi onu merak ediyorum? malum küçük bir yermiş. iş bulamazsak hoş olmaz