slm arkadaşlar ben gelecek ay londraya aupair olarak geleceğim internetten araştırdığım kadarıyla özel dil okullrının fiyatları bir hayli yüksek devlet okulları hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim.Ücretleri ,eğitim kalitesi..vb konularında cevaplrınızı bekliyorum teşekkürler
ingiltere ye öğrenci vizesi almak için gerekli en önemli 2 şartın birisi tam zamanlı(full time) kurs olması ve british council adlı kuruluşun üyesi olması gerekir ki kalitesini gösterir bu okulun genelde. ama bu kuruma üye olmayan okullar kalitesiz yargısı çıkartılmamalıdır bundan.
zaten bu okullara da ab üyesi ülke vatandaşları bizim ödediğimiz ücretin yarısını verir. bu bir fark.
council(belediye) lerin açtığı dil okulları da kalite olarak fena sayılmazlar genelde. au pairlik yapiosan bence hiç kaçırma devlet kurslarını hem çok daha ucuzdur hem de council in işleyişini öğrenirsin, resmiyeti öğrenirsin, evrak işlerini öğrenirsin. bu senin için iyi bişidir gelecekte.
verdigin bilgiler icin cok tesekkurler benim bugun londrada 3. gunum ve bugun ucretsiz bir dil okulna gitttm fena degildi fakat benim icinde sertifaka cok onemli turkiyeye dondugmde kullanacagim icin .Burda devlete ait dil okullarini bilen pek yok senn bildgin varsa ve bana yardmci olursan cok sevinirmm tesekkuler