Arkadaşlar bristol'da uygun fiyata homeshare buldum. lakin deposit istiyorlar ve bilmediğim bir ülkede kontratla anlaşma sağlamak ne kadar kabul edilebilir bilmiyorum. Evde bir sorun olmadıgı sürece paranın hepsini ayrılırken vereceğini söylüyorlar ama acaba sorusu var.
Bu odada duvarda şu leke yoktu ya da şu çekmecenın ayağı sağlamdı sen kırmışsın derse, yahut criminal suça bulaşıp topu bana atmaya kalkacak olursa etc.
Kısacası bu durumla nasıl baş edilir?. İyi ya da kötü bu konuda tecrübe edinmiş arkadaşlar varsa bana yol gösterebilir mı?
Arkadaşlar bristol'da uygun fiyata homeshare buldum. lakin deposit istiyorlar ve bilmediğim bir ülkede kontratla anlaşma sağlamak ne kadar kabul edilebilir bilmiyorum. Evde bir sorun olmadıgı sürece paranın hepsini ayrılırken vereceğini söylüyorlar ama acaba sorusu var.
Bu odada duvarda şu leke yoktu ya da şu çekmecenın ayağı sağlamdı sen kırmışsın derse, yahut criminal suça bulaşıp topu bana atmaya kalkacak olursa etc.
Kısacası bu durumla nasıl baş edilir?. İyi ya da kötü bu konuda tecrübe edinmiş arkadaşlar varsa bana yol gösterebilir mı?
Teşekkürler
eve tasinmadan bosken evin resimlerini cek guzelce heryerin ve sakla uzerinde tarihte olsun yarin oteki gun yok surayi kirdin bole degildi derse cikart resimleri goster
Aynı seyı bende yasamıstım ılk evı tutarken..Ingıltere de soyle bır yasal zorunluluk var..Kiracılar ıle ev sahıbı(ya da ev paylasanlar ıcın oda sahıbı) arasında deposıtlerın konuldugu bır kuruluş var..Paranın oraya yatırılması zorunlu eger legal bı sekılde sana odayı kıralıyorsa..Bunu ıste..Sana bır code vermelı eger parayı o hesaba yatırdıysa..Eger legal deılsse zaten deposıtoyu derdın olmaz..Deposıto kadar kaldıgın surede kıra vermezsın olur bıter..Kımse kımseden bır sey ısteyemez..Legalse sen cıkarken orayı burayı kırdın dıye sacma sapan seler soyleyemez,onun kanıtlaması lazım...