Havadan - Sudan Yukarıdaki kategorilerin hiçbiri uymadı mı? Buraya alalım...

Seçenekler Stil
Alt 05.11.2009   #1
yeniceri
Üye

Yazılar: 57
Demokratik acilim

arkadaslar su an turkiye gundeminde olan acilim meselesi ile ilgili forumda yazi goremedim oyuzden merak ettim ve bu konu hakkinda insanlar neler dusunuyor.ozellikle kurt arkadaslar varsa onlardan ricam bu konuda goruslerini yazabilirlerse sevinirim.

insanlarin genel olarak gorusleri su yonde "kurtler kendilerine bir kimlik istiyor ve turkiyeyi bolmek istiyor"aslinda ben boyle dusunmuyorum,benim yasadigim yerde kurt koyleride vardi en cokta kurt arkadasim oldu bu gune kadar onlarla ayni mahallede buyudum,ayni okula gittim,benim faydalandigim herseyden onlarda faydalandi yani sunu demek istiyorum kurt diye bir ayrim olmuyor,ama israrla bu varmis gibi bir hava verilip insanlari birbirlerine zitlastiriyorlar.
yeniceri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2009   #2
ottoman
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Alıntı:
yeniceri´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar su an turkiye gundeminde olan acilim meselesi ile ilgili forumda yazi goremedim oyuzden merak ettim ve bu konu hakkinda insanlar neler dusunuyor.ozellikle kurt arkadaslar varsa onlardan ricam bu konuda goruslerini yazabilirlerse sevinirim.

insanlarin genel olarak gorusleri su yonde "kurtler kendilerine bir kimlik istiyor ve turkiyeyi bolmek istiyor"aslinda ben boyle dusunmuyorum,benim yasadigim yerde kurt koyleride vardi en cokta kurt arkadasim oldu bu gune kadar onlarla ayni mahallede buyudum,ayni okula gittim,benim faydalandigim herseyden onlarda faydalandi yani sunu demek istiyorum kurt diye bir ayrim olmuyor,ama israrla bu varmis gibi bir hava verilip insanlari birbirlerine zitlastiriyorlar.
iyi guzel yazmissinda bole bisey yokki biri bizi sinadi sonra geri cekti ve icerigi bilinmeyen sey hakkinda yorum yapilmaski
ottoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2009   #3
Cem
Üye

Yazılar: 55
Kurt acilimi diye bir acilim hic olmadiki kardes olsaydi zaten bu acilimi ortaya atanlar cikip aciklayabilirdi ama basbakandan yada yaverlerinden boyle bi aciklama gelmedigine gore ; onlarda bunun ne oldugunu bilmediginin kanitidir bu yuzden sen boyle seylere kafani hic yorma guzel kardesim isine gucune saril ekmeginin pesinde kos birak kurt acilimi falan yalan onlar palavra 3-5 capulcunun guya uydurdugu masal iste kanma bunlara
saygilar
Cem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2009   #4
gkn0202
Kıdemli Üye

Yazılar: 130
böyle şeyle bizim gibi ekmeğinin peşinde koşanları ilgilendirmez hem bu türkleri ve kardeşimiz olan kürtleri birbirine düşürme politikasıdır böyle oyunlara sen kafanı takma devlet büyükleri düşünsün bu konuları
gkn0202 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2009   #5
pluseducation
Çaylak Üye

Yazılar: 2
bu forumda insanların kürtler hakkında negatif düşüncelere sahip olmamasına çok sevindim ve bir miktar da şaşırdım doğrusu. bence bu sözde açılımın altında kürtlere çocuklarına kendi dillerinden isim verebilme ve kendi dilleriyle kitap basabilme ve şarkı söyleyebilme hakları bile verilse yine iyidir. bir 'açılım'dır yani. zaten nasıl bir mentalitedir ki insanların çocuklarına verdikleri isimlere karışmak?
pluseducation isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil