davet mektubunda davet eden kisi yada isyeri seni ne icin davet ettigini,orda ne kadar sure kalacagini,orda kaldigin surece senin tum masraflarini ve ihtiyaclarini karsiliyacagini belirtmesi gerekir.
ornek nisanli yada kiz erkek arkadasini veya akrabani ziyaret edeceksen
sana su sahis benim bilmemnemdir,su sebepten dolayi ziyaretime gelmesi gerekmektedir.
nisanliysan ,su tarihte nisanlandik su tarihte evlenecegiz .
davet eden kisi ne is yaptigini filanda belirtmeli eger gideccegin kisinin evi varsa kendi evi oldugunu senin orda kalacagini filan belirtmeli.
davet eden kisi sana maas bordroloarini ev tapularini banka hesaplarini yollamasi gerekir.
fotokopi olmamasi lazim orji istiyolar ama ben ilk ziyaretci olarak geldigimde hepsini bilmeden fotokopi vermisim ama kabul ettiler.
selam arkdaşlar,
elinde turist vizesi için davet yazısının bir örneği olan var mı?
gerçektten çok ihtiyacım var.sağolun şimdiden..
1- once davatiye noter tastikli olmali.
2-davatiyeyi gonderecek kisinin kimliginin(nufus cuzdani) fotocopisi sart.
3-aylik gelir durumu yani kazanci calistigi is yerinden bir beyan yazisi veya kazanc bordurasi
4-sizi davet eden kisinin yeterli metre kare konutunun olmasi. kiraci ise ev sahibiyle yaptigi kontrat yeterlidir.
5-sizi vdavet edecegi sure zarfinda tum sorumlulugu ustlenecegine dair bir deklarasyon
not: tapu mapu, banka hesabindaki para falan lazim degil.. boyle seyler ab vatandaslarindan istenmez.. bunlar ab kanunlarina gore onur kirici seylerdir.
turkiye deki beceriksiz politikacilar ve siyasetciler sayesinde, yani hukumetler sayesinde, disariya karsi onurlu durus sergileyemeyen, icerde ise halkini kandiranlar sayasinde vize almak isteyen t.c vatandaslarini ab ulkeleri her turlu zorlugu gosteriyorlar.. afrika ulkeleri katogorisinde degerlendiriyorlar.. vizeye basvuran bilincli tc vatandaslari bu durumun farkina variyorlar. ulkeyi yoneten sahtekar ve halkina yalan soyleyip uyutan siyasetcileri kiniyorum..
slm bana acıl vıze ornegı lazım ıngıltere gıtmemm ııcn mutlek gıtmem grekrı ora bır ay once bas vuru yaptım vıze almak ıcın ogrencı vızesı ama almadım red geldı sımdı amcam davetıye gonderecek bana nasıl bır davetıye gondermesı alzım ve bı sorun cıkarmı red aldım dıye
davet mektubunda davet eden kisi yada isyeri seni ne icin davet ettigini,orda ne kadar sure kalacagini,orda kaldigin surece senin tum masraflarini ve ihtiyaclarini karsiliyacagini belirtmesi gerekir.
ornek nisanli yada kiz erkek arkadasini veya akrabani ziyaret edeceksen
sana su sahis benim bilmemnemdir,su sebepten dolayi ziyaretime gelmesi gerekmektedir.
nisanliysan ,su tarihte nisanlandik su tarihte evlenecegiz .
davet eden kisi ne is yaptigini filanda belirtmeli eger gideccegin kisinin evi varsa kendi evi oldugunu senin orda kalacagini filan belirtmeli.
davet eden kisi sana maas bordroloarini ev tapularini banka hesaplarini yollamasi gerekir.
fotokopi olmamasi lazim orji istiyolar ama ben ilk ziyaretci olarak geldigimde hepsini bilmeden fotokopi vermisim ama kabul ettiler.
basarilar...
dostum bunların orjinalini kim bulucak ?! adam onu yollamaya kalksa ups gerekir...ama herkes e-mail yada fax yoluyla gidebiliyor..senın ki şansızlık olmuş tamamen.