UK yeni taşındım.
Council tax ödeyecekmişiz
Nasıl öderim kime vereyim parayı?
Başka böyle para isteyen falan var mı?
Teşekkürler
evi kim tuttu sen mi yoksa firmami. elinde bir anlasma varmi? oncelikle bunlari cevapla council seni bulur zaten merak etme sadece mektuplarini takip et.
bir ay icerisinde eline mektup gondrmis olmalari lazim.eger ki senin adina sozlesme var ise eger ki firma adina bir sozlesme var ise o zaman kontratin kopyasini iste kimin odeyecegine bak. orada ayrintili yazar.
internetten baglı bulundugun belediyenin ilgili numarasını bul,onları ara ev adresini detaylı ver faturanın kimin adına olmasını istiyorsan onun adınıda ver,zaten sizin eviniz sistemde kayıtlı evin degerine gore hangi bantta oldugunuz belirlenir en ucuz 800-850 pounddan baslar(650 si council gerisi polis vergisi) aradıktan sonra evinize yıllk fatura gelir yılda 10 taksitle odersiniz subat mart bos aydır odemeyi mahallenizdeki odeme burosundan her ayın belirli tarihine kadar(ben boyle yapıyorum)veya debit kartdan odeyebilirsin,dostum sakın ihmal etme sirlanın dedigi gibi bulurlar kacısın yok seni bulmadan sen onları ara.ayrıca tv lisansıda aynı sekilde beni kendileri buldular tasındıktan 15 gun sonra onuda ihmal etme