Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Seçenekler Stil
Alt 23.10.2009   #1
tsn
Çaylak Üye

Yazılar: 27
cok ucuza konaklama

lewisham underground istasyonuna yuruyerek 10 dk - catford merkeze yuruyerek 5 dk mesafede---otobus duraginin hemen yaninda---greenwich e otobusle 30 dk ( trafige gore 25 )

---sabah kahvaltisi ve aksam yemegi dahil share room fiyati 85 pound
( haftalik )

ilgilenen bay bayan arkadaslar bana ozelden mail atabilirler

[email]tsntsn1987@hotmail.com[/email]

Konu tsn tarafından (24.10.2009 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir.
tsn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2009   #2
justeray
Çaylak Üye

Yazılar: 9
slm

bu kalıcak yer konusunda beni biraz bilgilendirimisin hangi şehirde....yurtmu evmi...aile yanımı....sanırım öğrenci evi gibi geldi bana kaç kişilik...ben londrada ealing brodway istasyouna yakın bir okula gidicem daha tam belli değil ama kayıt yaptırmadım çünkü...buraya yakınmı...beni bilgilendirisen sevinirim
justeray isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2009   #3
Tasarımcı
Kıdemli Üye

Yazılar: 325
Alıntı:
tsn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
lewisham underground istasyonuna yuruyerek 10 dk - catford merkeze yuruyerek 5 dk mesafede---otobus duraginin hemen yaninda---greenwich e otobusle 30 dk ( trafige gore 25 )

---sabah kahvaltisi ve aksam yemegi dahil share room fiyati 85 pound
( haftalik )

ilgilenen bay bayan arkadaslar bana ozelden mail atabilirler

[email]tsntsn1987@hotmail.com[/email]
okadar mail attıkda neoldu... sanki mailine cevap veriyorsun... yazıyosun habire, geri dönüş ne çare...
Tasarımcı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.11.2009   #4
asilten
Çaylak Üye

Yazılar: 18
Brighton'da kalacak yer

Merhaba arkadaşlar ben 1,5 aydır oxford'da British study centre'deyim ,aile yanı konaklama kalıyorum ancak bazı sebeblerden dolayı şehri değiştirip brigtona geleceğim.Okulumun brightonda da şubesi var.Oxforddaki accomodation sürem 5 aralıkta bitecek aynı gün brighton'a yerleşip ordaki BSC'ye devam edeceğim,sizden isteğim tabiki brightonda olan arkadaşlardan özellikle de,şimdi accomodation ayarlamadan geleceğim kalabileceğim uygun yerler varmı?Ücretler ne aralıkta değişiyor?Birde gelir gelmez aynı gün uygun yer bulmalıyım,bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
asilten isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil