BU KADAR BASLIK ACMISSINIZ AMA COGU APTALCA (kusura bakmayin ) yok 162 nerenin kodu yok telefon karti hangi dukkanda // yok bu bina niye bu renk // gunes ne zaman acar bugun hava yagmurlu sadece cani sikilan acmis bir baslik tutturmus gidiyoo sonrada kendilerine kidemli uye diorlar arkadaslar acilan topikleri okuyun eger aradiginizi bulamiyorsaniz o zaman herhangi burda yasayan birine danisin facebooktan beter olmus burasi bilen bilmeyen gelen gelmeyen herkes acmis biseyler yapmayin arkadaslar bu kadar topikte insan aradigi dogru bilgiyi de bulamaz.... Lutfen biraz ciddiyet ....
BU KADAR BASLIK ACMISSINIZ AMA COGU APTALCA (kusura bakmayin ) yok 162 nerenin kodu yok telefon karti hangi dukkanda // yok bu bina niye bu renk // gunes ne zaman acar bugun hava yagmurlu sadece cani sikilan acmis bir baslik tutturmus gidiyoo sonrada kendilerine kidemli uye diorlar arkadaslar acilan topikleri okuyun eger aradiginizi bulamiyorsaniz o zaman herhangi burda yasayan birine danisin facebooktan beter olmus burasi bilen bilmeyen gelen gelmeyen herkes acmis biseyler yapmayin arkadaslar bu kadar topikte insan aradigi dogru bilgiyi de bulamaz.... Lutfen biraz ciddiyet ....
genelde forumda pek anlasamıyorduk ama bu dedıklerıne katılmamak elde degıl))
Kardes haklisin katılıyorum sana benim actıgım konularin bile bazilari simdi sacma geliyor fakat ogrendikten sonra insanlara birseyler katabilecek seviyeye geliyorsun ! + birde soyle birsy var mesela kisi actigi konuyu silebilmeli ! konuyu kim acmissa silebilmeli veyahutta cevabini silebilmeli bence cunku bu sekilde olmadigi icin bilgi coplugu haline gelmistir yanlis bile olsa bilgi bilgidir fakat dogru olani bulmak varken neden yanlisina ulasasin ! Sana hak veriyorum fakat insanlar gercekten bilgi istiyorlarsa uye olup sorarlar sistem bunun uzerine kurulu .. Bence yanlis olan bisey yok sadece su profile sayfasina acilan konuyu silmek icin bir buton konabilir o kadar arastirdim profile ayarlarinda bulamadim ya ben körüm yada boyle bisey yok ...
ya arkdaslar asil oan su insanlarimiz ingilizler gibi tembellige alismis daha gelmeden adam konu acmis mesela mahkeme die bi baskasi da mahkemeye verdim die yad ayni isimde oku kardesim arastir belki daha duzgun bilgiler orda ki biz hekadar desekte buraya geldikten sonra isi daha iyi cozeriz o da hikaye cunku yerlesimle gelecek arkadaslarin durumu o rdaki vize memurunun psikolohjik yapisyla ilgili biz sadece ingilteredeki hayattan bahsedebiliriz o da pek bisey degil ya adam brigton a nasil giderim dio kardesim ucagini da biz alalim barii ac google map i bul brighton i biraz arastirmaci ol hazira konmaa kalkiyorlar arkadasin biri yazmis git gatwicke ordan otobus tren vs ama unutmus hangi renk otobus servis saati numarasi felan da bildirsin ki zorluk cekmesin millet kisa not dusmek istiyorum su MR. BROWN denen arkadasi goren duyan yada bilen varmi acaba yada ingilteree terk mi etti yoksa insanlara burdaki pembe tabloyu onlerine koyup vize harclarindan ve okullardan prim alan birimi dir bilmek isterim
herkese saygilar
Evet bahsettiğiniz gibi "aptalca" açılan başlıklar var malesef. Açılıyor.
Mesela "Duyurular / Öneriler / Fikirler" isminde bir alt forum varken bu okuduğunuz başlığı tutup da " İngiltere'de yaşam > Şehirler" altında açabilmek gibi...
Ya da tam bu konuyu açan arkadaşımız gibi "COK ONEMLi UYARI LUTFEN OKUYUNN !!!" ismiyle bir konu açmak gibi?
Eleştriniz haklı. Malesef böyle (sizin kendi seçtiğiniz kelime ile) "APTALCA" konular açabiliyor insanlar sizin de çok güzel örneklediğiniz gibi.
Bunun dışında, eğer aynı konuda açılmış iki ayrı başlık oldduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki linkten "Konu Birleştirme Önerileri" konusu altına ilgili linkleri eklerseniz tabi ki birleştiririz.