Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.Bu okulu bilen,duyan kimse var mı?çokta iyi bi okul olmadıgını duydumm aslında.diğer okulların neredeyse yarı fiyatı.Okulun sitesinde yeterince acıklama yok,hiç bi forumda ismi bile geçmemiş umarım burdan bişeyler elde edebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum..
öğlen derslerine derken?peki sen hangi okula gideceksin ben çokta fazla para dökmek istemiyorum açıkçası..onun dışında bildigin,önerebilecegin bi okul var mı??
Konu minerva85 tarafından (09.08.2008 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.
kuzeyde bir oula gittmenin ozel bir sebebi var mi? tanidiklarin mi var? cunku pek az kisi kuzeyde egitim almak ister. okul icin fazla bir blgim yok ama British Council onayi yok sanirim. Bu cok onemli, ayrica egitimi iyi anlamda almak istiyorsan biraz para harcaman gerek cunku ucuz okullarda egitim tam anlamiyla verilmiyo.hocalar derslere gec geliyolar, sosyal hic bir sey yok vs.
evett tanıdıgımz bir aile var o yuzden onların yanında kalıcam...Kafam iyice karıstı...Ben dil okulu çok iyi olmasa da olur diye bakıyodumm aslında...3 ay da IELTS den iyi bi puan alıp master programına geçmeyi planlıyordum..