İngiltere'ye geliyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 20.08.2010   #1
reject
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Çok acil yardım

Merhaba ben ingiltereye dil okuluna kayıt yaptırarak gelmek ve yerleşmek istiyorum ama haftada 20 saat çalışma izni alıyorum bu şekilde geldiğim için.Fakat geçinebilmek için full time çalışabilmem bunun içinde çalışma izni almam gerekiyor bunu nasıl çözebilirim.Çok teşekkürler
reject isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2010   #2
Charge
Üye

Yazılar: 60
hem öğrenci hem çalışma vizesi alamazsın o yüzden unut bu düşündüğün şeyi.
Charge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2010   #3
mustii
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Dil okulu olduğu zaman haftalık çalışma 10 saate düşürüldü diye biliyorum, kaldıki bilindiği üzere 6 ay üzeri vize olduğunda. Detaylı araştırmanı öneririm.
mustii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2010   #4
gerdjikow
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Kimse bu ulkeye onu uzun sure idare edicek para ile gelmiyor. Cogumuz 3-5 yeticek para ile geliyoruz ve geldigimizin 2. ayinda bir is bulup kagit ustunde part-time ama aslinda haftada 40-50 saat calisiyoruz. Tabiki kimsede konsolosluga gidip ben full time calisicam bana ogrenci vizesi verin demiyor. O yuzden canini hic sikma. Al ogrenci vizeni gel buraya. Gerisi inan bana dusundugununden 10 kat kolay olucak burda. Getirdigin parayi bile harcamayabilirsin...
gerdjikow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil