cok acil arkadaslarr lutfen okuyunn mutlaka bilen vardir!!
arkadaslar ingiltereye gelicek olan kisileirn mutlaka ingilizce bilmeis gerek ve bu yasaninda martta yururluge giricek die bi soylenti vardi ve bugun home office'nin kendi sitesinde okudum bu ayin 29da forumlar yenileniyo bu tarihten once basvuru yapanlar eski formu doldurabilirler ancak bu tarihten sonra basvurucak kisilerin yeni yeni formdan basvuru yapicaklar die.. arkadaslar bizde bu ayin sonuna dogru yerlesim formuna basvurucaz forumlar yenilendigine gore sizce bu ingilizce bilme kanunun yururluge girmis olabilirmi varmi bi bildiginiz?
Ve birde ben yeni calismaya basladim ve payslip yok sadece iki haftalik bi payslip alabilirim yalniz babaminda mektubu var damat geldiginde isi ben vericem evimiz yeterli kirada almicam gibisinden.. arkadaslar illa payslip olmasimi lazim ve bu payslipinde en az uc aylik olmasimi lazim..bende bu kagit yok die red verirlermi yadaa illaki o evrak olmadan benim islemlere baslamazlarmi varmi bilginizz arkadaslar nolurr cok acill
ingilizce bilme ile kasitlari yani... herhangi bi sinav ielts toefl falan mi diyorlar yoksa konusabilen mi ? ...
sen al gene paysliplerini bence ... zaten ise girmis calisiyorsun... yalniz ev kuarllari var 2 oda da 3 kisi 3 oda da en fazla 4 kisi falan gibi... unutma.
eger babanin durumu varsa sorun olcagini sanmiyorm ... b
bence sen is yerinin gelir giderini falan da goster vergi levhasi falan gibi gercek bi is olduunu kanitlarsin..
ingilizce bilme ile kasitlari yani... herhangi bi sinav ielts toefl falan mi diyorlar yoksa konusabilen mi ? ...
sen al gene paysliplerini bence ... zaten ise girmis calisiyorsun... yalniz ev kuarllari var 2 oda da 3 kisi 3 oda da en fazla 4 kisi falan gibi... unutma.
eger babanin durumu varsa sorun olcagini sanmiyorm ... b
bence sen is yerinin gelir giderini falan da goster vergi levhasi falan gibi gercek bi is olduunu kanitlarsin..
kolay gelsn .
Tam olarak bilmiyorum ama ingilizce bilmeleri gerekmis diye duydum ztn konusmus olursann ing bildiigni ispatlarsin bilmiyorum ozmnda bi belge sorarlarmi.... ya ben yeni basladim calismaya ayin 29una kalmadan basvuru yapmak istiyorus ama dedigim gibi payslip yok bu ayin sonunda gelicek oda sadece iki haftalik bi ise yararmi acaba minimum 3 aylik olmais gerek diyolar ya ondan
eminmisin? zaten ben deil basvuruyu esim yapicakta onun icin kuskulaniyorm cnk ingilizcesi yok bilmiyor ve o yuzden ben bi cok avukata sordum kimileri oyle bi soylenti var ve martta yururluge giricek dedi kimi avkatta oyle bsy var ama ne zmn yasal olur onun zamani hakkinda bilgimiz yok dedi..kime inanicagimiiz sasirdikk