Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » Sertifika / Diploma »

CIM - Chartered Institute of Marketing

Seçenekler Stil
Alt 24.07.2008   #1
Alderamin
Çaylak Üye

Yazılar: 20
Question CIM - Chartered Institute of Marketing

Selam,
Arkadaşlar CIM den daha önce sertifika almış olan veya buraya katılmayı düşünen birileri var mı?
Alderamin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2008   #2
Alderamin
Çaylak Üye

Yazılar: 20
Acıkcası UK nin en iyi üniversitelerinde eğitim veren bir chartered organizasyonu, öncelikle bilinen ve tanınan bir eğitim kurumu ve saygın, fakat seninde dediğin gibi workshopları bayağı pahalı. Yalnız sertifika programları nispeten saha uygun fiyatlarda...
Alderamin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2008   #3
papis
Çaylak Üye

Yazılar: 3
slm

[slm
ben su an ıngılterede bu programı yapmaktayım, bır kere bu program benım beklentılerımı cok karıslamadı ben daha cok teorık degıl gunluk ıs yasamına uygun bır egıtım beklıyordum , bu program cok teorık oldu, ben zaten ısın etorı ksımını bılkıyodum ama

ıkıncısı bu programda bol bol yazman gerekıyor, puanlama sıstemlerı coks ert, kagıtlar tek bır elden okunuyor, okuyan adamlarda kıtap yazarları, yanı yazmayıs evıyosan bol bol yazarım ben dıysoan gıt,

bır de pahalı , sınav basına ayrı ucret , uyelıgı ayrı ucret bır de okula kaıyt oluyosun

ama genel olarak eger ısletme bılgın yoksa dıger programlardan daha prestijlı en azından ıngılterede tanınan bır program

kolay gelsın
papis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Tags
www.forumingiltere.com

Seçenekler
Stil