Havadan - Sudan Yukarıdaki kategorilerin hiçbiri uymadı mı? Buraya alalım...

Seçenekler Stil
Alt 15.11.2008   #1
yilmaz-torquay
Kıdemli Üye

Yazılar: 171
Exclamation children in need

yardima muhtac cocuklar icin dun gece ITV kanalinda yapilan programda 21 milyon paund toplanmistir(yayin sonu yardimlar devam etmektedir)...ulke genelinde bircok duyarli vatandaslarin ve sanatcilarin katilimiyla olan program amacina ulasmistir..umariz ki ayni seyler bizim ulkemiz icinde olsun...1 milyon(eski para ile 1 trilyon)yapip programi birakan bizim meshur sosyete camiasi,sanatcilar,bar pavyon kapatanlar,MR.HORTUMCULAR,ders alsin...DUYARLI ARKADASLARA TESEKKURLER...
yilmaz-torquay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2008   #2
shanghai
Üye

Yazılar: 39
eger bu paralar gercekten sahiplerine ulasiyorsa super ama ben artik bunlarin hicbirisine guvenmiyorum.Eger bu bahsettigin kanal ingilz bir kanalsa Ingiltere ve ingilizler once somurdugu insanlari, ulkeleri rahat biraksin.O yardim ettikleri insanlarda emin ol bunlarin bu tutumlari yuzunden o haldedirler.Sonucta dunya USA ve UK ye dar geliyor...Samimi bulmuyorum nedense...Yabanci sanatcilarda sacma sapan seylere milyarlar harciyor...bireysel duyarlilik onemli boyle yetisen nesiller olmali yoksa yapilan yardimlar hicbir zaman yeterli olmayacaktir ve hep baska seylere hizmet edecektir gercekte rayting gibi...her zaman amactan ziyade arac olarak kullanilacaktir bu tarz seyler...ben boyle dusunuyorum
shanghai isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2008   #3
kebabaddict
Kıdemli Üye

Yazılar: 178
Sağ elin verdiğini,sol elin görmediği anlayıştan yanayım.Gösteriş için yapılan işten hayır gelmez.
kebabaddict isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2008   #4
anyway
Çaylak Üye

Yazılar: 23
Alıntı:
yilmaz-torquay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yardima muhtac cocuklar icin dun gece ITV kanalinda yapilan programda 21 milyon paund toplanmistir(yayin sonu yardimlar devam etmektedir)...ulke genelinde bircok duyarli vatandaslarin ve sanatcilarin katilimiyla olan program amacina ulasmistir..umariz ki ayni seyler bizim ulkemiz icinde olsun...1 milyon(eski para ile 1 trilyon)yapip programi birakan bizim meshur sosyete camiasi,sanatcilar,bar pavyon kapatanlar,MR.HORTUMCULAR,ders alsin...DUYARLI ARKADASLARA TESEKKURLER...
bence Türkiyede fena değil bu konularda ii bi organizasyonda ii paralr toplanabiliyor tabii deniz feneri hariç
anyway isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil