İngiltere'de yaşam ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam »

cevap verecek kimse yokmu???????

Seçenekler Stil
Alt 11.07.2007   #1
edanur
Çaylak Üye

Yazılar: 7
cevap verecek kimse yokmu???????

selam arkadaşlar,
1 yıl süreliğine bornemouth'a gelmeyi düşünüyorum dil okuluna da gideceğim. merak ettiğim bazı konular var. burada yaşayan tüklerin oranı nedir, bir türk mahallesi var mı, yani başımız sıkıştığında derdimizi türkçe olarak anlatacağımız birileri varmı, burada ev kiralama olanakları nasıl, tek kişilik bir ev aşağı yukarı kaç paund olur ayda, evler nasıl kiralanıyor, emlakçıları nerden bulabiliriz, son olarak londra havaalanına indikten sonra bournemouth'a nasıl gidebilirim, nasıl bir yol izlemeliyim. bu konularda bilgisi olan varsa lütfen cevap versin. teşekkürler.
edanur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2007   #2
london
Çaylak Üye

Yazılar: 13
edanur ben londrada 5 aydır ogrencıyım ama senın soyledıgın yerı bılmıyorum ama genel olarak ıng.icınde sıstem aynı.buyuk olasılıkla gıdecegın yer sehı dısı o nedenle oda kıralarının cok yuksek olacagını dusunmuyorum ortalama nomal temız bır odanın kırası 250-300 olacaktır ayda tabı daha ucuzada bulabılırsın.turklere gelınce genelde turk aılelerı ıngılızlerın yasam alanlarından bıraz daha dısarda oluyor.gıdecegın yer nekadar buyuk bılmıyorum ama mutlaka turklerın parselledıklerı bır semt vardır.good luck
london isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2007   #3
TURKUAZ_84
Çaylak Üye

Yazılar: 5
MERHABA LONDON,
FORUMDA YAZILARI OKURKEN SENİ BULDUM. VE ORADA YAŞAYAN BİRİSİ OLARAK DA AÇIKÇASI SENİ KAÇIRMAYA HİÇ NİYETİM YOK. BANA YARDIMCI OLURSAN ÇOK SEVİNİCEM. TECRÜBELERİNE İHTİYACIM VAR. BEN EKİM AYINDA 2 AYLIĞINA LONDRA'YA GELMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. FORUMDAKİ BİÇOK KİŞİDEN OKUL HAKKINDA BİLGİ ALMAYA ÇALIŞTIM. AMA AÇIKÇASI ŞU ANA KADAR NET BİR BİLGİ VEREN BANA İYİ BİR OKUL TAVSİYE EDEN OLMADI. BENİM İNGİLİZCE SEVİYEM ORTA DÜZEYDE. HATTA GRAMERİM VE OKUDUĞUMU ANLAYABİLME BECERİM FENA SAYILMAZ. BENİM SORUNUM KONUŞMA DÜZEYİMİN OLDUKÇA YETERSİZ OLUŞU. BEN AÇIKÇASI ORAYA GELMİŞKEN GERÇEKTEN KALİTELİ BİR OKULDA EĞİTİM GÖRMEK İSTİYORUM. ÇÜNKÜ ANCAK ORADA 2 AY KALABİLİCEM VE BU YÜZDEN BU 2 AYI ÇOK VERİMLİ BİR ŞEKİLDE GEÇİRMEK İSTİYORUM. O YÜZDEN FİYATI ÇOK UÇUK OLMADIKTAN SONRA BANA ORADAKİ EN İYİ OKULLARI TAVSİYE ETMENİ RİCA EDİYORUM. BURADAKİ BİÇOK KİŞİYE SORDUM. AMA BANA OKUL İSMİ SÖYLEMİYORLAR. ÖYLE YAP, ŞÖYLE YAP, ŞU OKULA GİTME DİYORLAR. İYİ DE HANGİSİNE GİDİCEM. BEN BU OLAYI 3-4 AYDIR ARAŞTIRIYORUM. GİRMEDİĞİM SİTE, ARAŞTIRMADIĞIM DANIŞMANLIK ŞİRKETİ VE DE OKUL KALMADI, AMA AKLIM HER GEÇEN GÜN DAHA DA KARIŞIYOR. BENİM ŞU ANA KADAR OLDUKÇA İYİ OLDUKLARINI DUYDUĞUM OKULLAR BELL, EMBASY CES VE EF DİL OKULU. LÜTFEN BANA BU OKULLAR HAKKINDA BİLGİNİZ VARSA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? AYRICA SİZ HANGİ OKULA GİDİYOSUNUZ, MEMNUN MUSUNUZ? YA DA BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ OKULLAR VARSA ONLARIN İSİMLERİ. KAFANIZI BİRAZ AĞRITTIM GALİBA AMA LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN. GÖRÜŞMEK ÜZERE...
TURKUAZ_84 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2007   #4
london
Çaylak Üye

Yazılar: 13
merhaba ben oxford house college'e gıdıyorum,okula basladıgımda benım sevıyem yapılan testte elementry cıktı 1.level en bastan basladım her level maksımum 2 ay suruyor ve toplam 6 level var.ben suan bes ayda 6.level'a gectım.tabı cok calısarak.aslında her okul aynı konuları ızlıyor ama ogretmen ve cevre kosulları farklı.benım gıttıgım okul hem ulasım acısından hem fıyay acısından uygun 5 katlı her katta 20 bılgısayar var,kutuphane var,londranın tam merkezınde gezılıp gorulecek her yere yakın,ders sonrası free dersler var ben cok memnunum.benım gıbı sıfırdan baslayıp 5 ayda orta deecenın ustune cıkardıysa ıyı okuldur ben tavsıye cok edıyorum
london isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2007   #5
elone79
Çaylak Üye

Yazılar: 14
merhaba london,
sana bisey sormak istiyorum.
Oxford House College'da hocalar Ingiliz mi ve sertifikalilar mi?
tesekkurler,
elone79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil