Yine tuhaf bir soruyla geldim.. Simdi az once aldigim bir bilgi dogrulugunu sinamak icin birde size sormak istiyorum - lise diplomasi olmadan universite dengi 2 yada 4 yillik egitimi alinabiliyormus
ornegin business management / human resourche / travel and tourism management / yada bir kac computing IT programlari varmis ! yani sunu sormak istiyorum - universitede olmasi sart degil course yada college gibi yerlerdede olabilir ?
1- bu lise diplomasi olmadan egitimi alma olayi soyle oluyormus ! cambridge FCE sinavina girip gecerli bir not aldigimda kuruma basvurabiliyormusum,dogrulugu nedir ?
2- college ler mi bu tarz egitimleri veriyor ? lise diplomasi sarti aramayabiliyorlarmi ?
3- bu kurumlardan aldigim 4 yillik (yada 2 yillik) egitimi sonunda turkiyede olmasada bir universite diplomasi olarak kullanilabilirmi ? veya bu belge ile master yapmak adina bir girisimde bulunulabilirmi ki eger gercekten cok iyi bir derece ile bitirirsen bu bolumu-
4- bu konuda gercekten tecrube sahibi olan arkadaslar lutfen veya bilgiye ulasmaya daha yakin olan arkadaslardan biraz ilgilenmelerini rica etsem ayip etmis olurmuyum?
certifica programlari neye yonelik egitim veriyor ! + benim bir meslegim var fakat turkiyede - WOW (world of wonders ) grubundan referans alabilirim / Clup Voyage / Clup Alibey Oteller zincirinden bunlarin bana faydasi olurmu ? birde bu konuyla ilgili certifika programlari varmi en uzun sureli certifika programi nedir ? lise diplomasi sarti aranmaktamidir ? bana Lite College yetkilisi dediki /cambridge sinavina gir FCE certificasini al gel kaydini yapalim dedi ? sizce bunda bir terslik varmi ? 4 yil yada 2 yil Travel & tourism management egitimi alabilirmiyim ? yana ayni sekilde business management ? sizce certifica programlarina girip boyle bir certifica alip 3 yada 4 tane kadar buyuk olcekli firmada deneyim gosterirsem is bulma olasiligim nedir ?
certifica programlari is bulma konusunda faydasi oluyormu ?
certifica programlarina girip egitimini tamamlayan insanlar cahil gozuylemi bakiliyor ?
onerebileceginiz certifica programlari varmi ?
certifica programlarini amaci nedir ?