merhaba arkadaşlar international trade diploma progrmı arıyorum.Londrada Cavendish var fiyatı oldukça yüksek,alternatif arıyorum nerde oldugu önemli değil İngiltere'de olduğu sürece.Çok fazla alternatfimin olmadığının farkındayım ama eğer bildiğiniz yada tavsiye ediceğiniz herhangi bir okul varsa sevinirim.Teşekkürler...
www.floodlight.co.uk belki burda bişeyler bulabilirsin Londradaki bütün kurslara ulaşmak mümkün. Bu arada Cavendish in Türkiye de gecerliliği nedir bi bilgin warmı? bende marketing kursu arıyorum yada fashion design and marketing ama tam olarak bulamadım. bu konuda bilgin warsa bilgi verirsen sevinirim.
teşekkür ederim gönderdiğini için,hiç bir fikrim yook ama ticaret konusundaen iyi okullardan biri ve internation diploma eğitimi alıyosun geçerliliğe gelince bi fikrim yook ama umrumda değil professional international diploma nın türkiyede geçmeme gibi bir ihtimalin olucağını sanmıyorum,kurs yerine ne yap et diploma programı oku derim daha mantıklı sertifikadan çok daha geçerli ve maalesf pahallı ama değer,haber veririm ulaşırsam senin istediğin bölümlerle ilgili bişiy bulurşam.hoşçakaal