İngiltere'de Üniversite ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Üniversite »

cardiff university ve cardiff hakkında

Seçenekler Stil
Alt 09.09.2008   #1
em_el
Üye

Yazılar: 73
cardiff university ve cardiff hakkında

cardiff university hakkında bilgisi olann arkadaşlarr yardııım...
em_el isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2008   #2
doctoren
Çaylak Üye

Yazılar: 12
benim o üniversite tanıdığım bi prof. var (babamdan dolayı) iyi bir üniversite hangi bölüme gitmeyi düşünüyorsun? bu arada yanlış hatırlamıyorsam 2007 kraliçe ödülünü almış olması lazım. cardiff şehir olarak çok hoş istanbul gibi ama karmaşa yok tehlikeli değil
doctoren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2008   #3
em_el
Üye

Alıntı:
doctoren´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
benim o üniversite tanıdığım bi prof. var (babamdan dolayı) iyi bir üniversite hangi bölüme gitmeyi düşünüyorsun? bu arada yanlış hatırlamıyorsam 2007 kraliçe ödülünü almış olması lazım. cardiff şehir olarak çok hoş istanbul gibi ama karmaşa yok tehlikeli değil

öyle mi cardiif hakkında endişeleriim var ama ben tr de endüstri müh de okuyorum yatay geçiş yapmak istiyorumda ingiltereye benim bölümüme en yakın cardiff de bir de anglia ruskin üniversitelerinde buldum şimdilik sadece bir plan ama bunun için neler yapmam gerektiğini araştırıyorumm şu anda
Alt 10.09.2008   #4
doctoren
Çaylak Üye

Yazılar: 12
web sitesinden admission bölümlünden international student sa girerek bakailirsin genelde 2. sınıfın sonunda transfer oluyor türkiye de aldığın kredilerin hepsi olmasa da bi kısmı geçerli oluyor toefl ya da ielts notunun iyi olması gerekiyor lise transkripti ve üni. transkripti istiyorlar ayrıca akademik referans bunlar sağlandığında transfer olman gerçekleşiyor.
doctoren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2008   #5
marpuc
Çaylak Üye

Yazılar: 8
anglia için de benimde bi arkadaşım gitti. anglianın sitesinden türkiyedeki kayıt sorumlusunu. istersen bi sor.

http://www.anglia.ac.uk/ruskin/en/ho...ts.html#turkey
marpuc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2008   #6
sezerantonio
Üye

Yazılar: 41
ingilteltereye ge3cis yapmak istiyorsan cardiff ingiltere degilki galler orasi gallerin baskenti ingiltereye gitmek istiyosan ordaki universitelerde iyidir
sezerantonio isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2008   #7
em_el
Üye

Alıntı:
marpuc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
anglia için de benimde bi arkadaşım gitti. anglianın sitesinden türkiyedeki kayıt sorumlusunu. istersen bi sor.

http://www.anglia.ac.uk/ruskin/en/ho...ts.html#turkey
geçiş yaptı mı arkadaşın anglia ya nasıl memnun mu pekii hangi bölüme nerden geçiş yaptı beni bilgilendirirsen seviniriim
Alt 11.09.2008   #8
marpuc
Çaylak Üye

sabancı dan geçiş yaptı. işletme okuyor. çok kolay oldu. okula başvuruyu yaptılar. okul onlara bir teklif verdi. öncesinde okuldan dil eğitimi aldı. Başta kendisi okula başvurmuştu ama adamlara kaale bile almadılar. sonra baya yazıştı falan. sonra türkiye deki o kayıt sorumlusu adamı bulduk. o okulu aradı yanımızda ertesi günede okuldan kabulü geldi. resmen şok olmuştuk.
Alt 11.09.2008   #9
em_el
Üye

Alıntı:
marpuc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sabancı dan geçiş yaptı. işletme okuyor. çok kolay oldu. okula başvuruyu yaptılar. okul onlara bir teklif verdi. öncesinde okuldan dil eğitimi aldı. Başta kendisi okula başvurmuştu ama adamlara kaale bile almadılar. sonra baya yazıştı falan. sonra türkiye deki o kayıt sorumlusu adamı bulduk. o okulu aradı yanımızda ertesi günede okuldan kabulü geldi. resmen şok olmuştuk.
peki kaçıncı sınıfta geçiş yaptıı ingilizce yeterliliği nasıldı not ortalaması falan yazın dil kursuna katılıpp daha sonra mı eğitime başladı peki şimdi memnun mu ya iyi olduu geçiş yapmış birini bulduğuum
Alt 11.09.2008   #10
marpuc
Çaylak Üye

ingilizcesi fena değildi ama yeterlide değildi. oda öncesinde dil eğitimi aldı. ocakta gittiki 6 aydan uzun olsun çalışma iznide olsun die. zaten 3 aylık dil okulundan daha ucuza geliyo. çalışıp kendi masraflarını karşıladığı için. not ortalaması sanırım 2.81 falandı. walla sürekli konuşuyoruz okuldan çok memnun. cambridge de çok güzel zaten. hiç bi sıkıntısı yok. walla ben onun adına tavsiye ederim kesinlikle. sen şimdi kaçıncı sınıftasın. hangi okuldasın? ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ki? bide hangi bölümmüş o sana uygun olan anglia da merak ettim

Seçenekler
Stil