Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Şehirler »

cardiff hakkında yardım bekliyorum...

Seçenekler Stil
Alt 19.08.2009   #1
maudit
Çaylak Üye

Yazılar: 1
cardiff hakkında yardım bekliyorum...

Arkadaslar, ekim ay'ı basında cardiff'e gidiyorum ingilizce icin. Bir kac okulla görüştüm ama henüz hangi okula gideceğime karar vermedim.
Eğer cardiff'te yaşayan veya yaşamış olan arkadaşlar varsa kurslar, kurs ücretleri ve konaklama hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
maudit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2009   #2
cuteboyt
Üye

Yazılar: 31
Swanseaye giderken Cardiftem gectim guzel yer, londoradan daha ucuz olacagını dusunuyorum.ama baska bir fikrim yok. Ayrıca bir tatil kenti olan Swanseaye bir saat mesafede olmasıda ayrı bir avantaj eşsiz kumsalla yakın yani
cuteboyt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2009   #3
muzaffer68
Üye

Yazılar: 47
mrb arkadaşım bende cardife aralık ayında dil kursuna gitmeyi düşünüyorum bilgin olursa paylaşırsan sevinirim
muzaffer68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2009   #4
erkin
Kıdemli Üye

Yazılar: 301
Ben Swansea de yaşıyorum, Cardiff bana 40-45dk trenle. Orta'dan büyük ama çok kozmopolitan bir şehir değil. Galler güzel yerdir tavsiye ederim Galler tren hatlarının geçiş noktasında her yere trenle gidersin Londra 2 saat, Birmingam 2 saat, Liverpool 3 saat trenle. Geldiğin de mesaj atarsan yada ararsan Swansea'ye beklerim kalma yerin sorun olmaz.
erkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil