İngiltere'de yaşam ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam »

canim cok sikiliyo arkadasim yok ve bir yeride bilmiyorum

Seçenekler Stil
Alt 06.10.2007   #1
ayfer
Çaylak Üye

Yazılar: 3
canim cok sikiliyo arkadasim yok ve bir yeride bilmiyorum

slm ben de boyle bir sayfa ariyodum bulunca hemen yazdim , geleli 12 gun oldu au pair olarak geldim ailem cok iyi ama okul konusunda yoksul bir yerdeyim henuz okula baslayamadim umarim bu pazartesi baslicam iyi bir okul degil ama idare edicez.zorluk cekmiyorum alistim fakat arkadasim yok evde tikilip kaldim ve bu sekilde giderse nasil ingilizce ogrenicem bilmiyorum sonucta konusarak ogreniliyo.ya ben gezmek istiyorum londrayi ama bu ternlerden pek bise anlamadim karisik geldi bilmem haklimiyim tek basima aptal aptalda gezmek istemiyorum.aile beni bi londraya goturdu eger londra buysa, turkiye gibisini tanimiyorum ve biran once su isi halledip memleketime harika ulkeme donmek istiyorum.
ya birgun ayarlansa bulusma gunu lutfennnnn.

{londraya 1 saatlik bir mesafedyim}

sevgilerle
ayfer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.12.2007   #2
fugue
Üye

Yazılar: 41
selam

bende ayni durumdayim 10 gun oldu geleli tek basima bir kere londraya gittim ama inananilmaz bir yagmura tutuldum. bir gun ayarlanirsa lutfen haber verin byee
fugue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2008   #3
aLeyna
Üye

Yazılar: 72
londranin neresindesiniz arkadaslar bende disindayim eger birbirimize yakinsak neden bulusmiyalimki??? Ayfer senin dedigin gibi ingilizcenin ilerlemesi icin devamlii ing. konusmak dinlemek lazim.. ben okula gittigimde hoca diyodu istee buraya geliyosunuz ama pek isinize yaramaz ndn cunki okulda konustuugmuzla kaliyoruzz evde turkce tvler turkce hersey turkcee olduktan sonra nsl ilerlemeisni bekliyebilirizki (kendi adima ) ama gersek olan bisey varki bu dili bilmek son derece onemlii helekide burda yasiyosan ve yasicaksan!!
aLeyna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2008   #4
askim
Çaylak Üye

Yazılar: 1
londiriya gel.biraz rahatlarsin.cunku burda turk cok.kendini rahat hisedersin.ben kuzey londonda yasiyom.londiraya gelecegin zaman sana yardimci olurum.ama sana ulasmam icin bir tlf nosu vermen lazim.
askim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil