Merhabalar
Ben daha öncede bi konu açmıştım ve açıkcası arkadaşların yardımı yani bana verdiği bilgiler sayesinde çok dil okulu hakkında bilgi sahibi oldum.
Amacım ingiltereye kesin gitmek nasıl olursa olsun?
Bu nedenle öğrendiğim kadarıyla en kolay yol bi miktar para harcayarak dil okuluna kayıt olmak ve vizaye başvurmak. buraya kadar herşey güzel. Ama benim sorum başka olucak;
1.Vizeyi aldım ve ingilteredeyim okulun verdiği evde kalmak zorundamıyım?yani kız arkadaşımda kalsam sorun olurmu?
2.Dil okuluna kaydı 6 aylık aldım diyelim. 2 ay sonra kız arkadaşımla ingilterede evlilik için başvursam bi sorun çıkarmı? Ne gibi bir durumla karşılaşırım?
LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ? konu hakkkında daha fazla bilgi sahibi iseniz lütfen bana yardımcı olun.sorunum belli her yolu denemeyi düşünüyorum.
Teşekkürler
hele bir vizeyi al sonrasini o zaman dusun su da orun olur trden geldin dielim 4 ayicinde kizi buldun evlendin dicekler senin buraya gelme nedenin burda kalma amacli oldugu icin bla bla bla felan filan sana yol verebilirler biraz riskli
Merhabalar
Ben daha öncede bi konu açmıştım ve açıkcası arkadaşların yardımı yani bana verdiği bilgiler sayesinde çok dil okulu hakkında bilgi sahibi oldum.
Bu nedenle öğrendiğim kadarıyla en kolay yol bi miktar para harcayarak dil okuluna kayıt olmak ve vizaye başvurmak. buraya kadar herşey güzel. Ama benim sorum başka olucak;
1.Vizeyi aldım ve ingilteredeyim okulun verdiği evde kalmak zorundamıyım?yani kız arkadaşımda kalsam sorun olurmu?
2.Dil okuluna kaydı 6 aylık aldım diyelim. 2 ay sonra kız arkadaşımla ingilterede evlilik için başvursam bi sorun çıkarmı? Ne gibi bir durumla karşılaşırım?
LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ? konu hakkkında daha fazla bilgi sahibi iseniz lütfen bana yardımcı olun.sorunum belli her yolu denemeyi düşünüyorum.
Teşekkürler
durumumuz aynı heracles - benimde kız arkadasım devlet yardımı aldıgı için evlensek bile gidemiyorum su durumda. allah yardımcımız olsun simdide dil okuluna gidelim dedik ama , kız arkadasımın konakladıgı yere yakın dil okulu yok
Merhabalar
Teşekkürler
buna emin olabilirsin hic bir sorun cikmaz...ama sen okul kaydini 9 aylik felan yaptir yinede....bende 2 yil once senin durumunda geldim. 9 aylik dil kursuna kayit yaptim, 6 ayim doldugunda su anki esimle evlenmek icin home office ye basvurduk...sadece 21 gunde evlilik izin kagidim geldi...ama register office den evlilik icin tarih biraz gec verebiliyorlar aklinda olsun..bize 26 gun sonraya felan vermislerdi sanirim yanlis hatirlamiyorsam evlilik tarihini.....cok sukur hicbir sorunla karsilasmadan hersey halloldu
neyse anlayacagin sen vizeni biraz uzun almaya bak cunku burada evlilik isin biraz uzayabilir....Allah yardimcin olsun, vize sancisini ceken bilir
gorusuruz