İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

Cambridge'de dil okulu önerisi

Seçenekler Stil
Alt 25.06.2007   #1
Aydin
Üye

Yazılar: 64
Cambridge'de dil okulu önerisi

merhaba,

yaz sonrası ingiltere'ye gidip dil eğitimi almak istiyorum. eğitim süresi en az 3 ay en fazla 6 ay olacak. bu kararımıda gitmeden önceki maddi durumum belirleyecek tabii ki. burada verilen bilgiler gibi önce okulu değil kalmak istediğim yeri seçtim ve bu da Cambridge olacak.

mümkünse bana Cambridge'de ekonomik ancak eğitim seviyeside iyi olan bir okul önerebilir misiniz? Ayrıca Cambridge hakkındaki deneyimlerinizi ve fikirlerinizi de paylaşırsanız sevinirim.

selamlar.
Aydin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.06.2007   #2
SydVicious
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Re: Cambridge'de dil okulu önerisi

Alıntı:
Aydin´isimli üyeden Alıntı
Cambridge'de ekonomik ancak eğitim seviyeside iyi olan bir okul önerebilir misiniz?
Ee, sanırım öyle bir şey yok. Yani Cambridge'de eğitim seviyesi iyi okullar mevcut, Yalnız nıspeten pahalılar. Ekonomik bir okul istiyorsanız Londra'yı tavsiye ederim. Eğer daha iyi bir eğitim için bir miktar harcamayı göze alıyorsanız Cambridge "New School of English" çok iyi bir tercih.

Ahanda linki : http://www.ingiltereve.biz/okullar/okullar_d.php?key=8

Saygılarımla...
SydVicious isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.06.2007   #3
Aydin
Üye

Yazılar: 64
evet haklısınız. bu aralar bayağı revaçta olan bir terim var : fiyat/performans. aradığım tamamen bu. tabii ki ucuz olan okulların eğitiminden kaygı duymak gerekli ancak diğer başlıklarda gördüğüm yorumlar beni biraz düşündürdü. "şurası" iyi bir okul ama hakettiğinden pahalı diye. dolayısıyla örnek verdiğiniz "new school of english" eğitiminden endişe edilmeyecek bir okulsa tabii ki daha fazla harcamayı göze alabilirim.

yorumunuz için teşekkürler.

başka önerisi olan?
Aydin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil