Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Seçenekler Stil
Alt 10.08.2008   #1
xsinanx
Çaylak Üye

Yazılar: 5
Cambridge

slm arkadslar 17 ağustosta cambridgedeyim. orada olan wea gitcek olan arkadas war mı?
xsinanx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2008   #2
nisya
Çaylak Üye

Yazılar: 10
Talking biliyorummm

benim arkidislerim vare ordaaa cok hos bir yer degil ama cok kotu de degil bulursun yolarini merak etme
nisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2008   #3
summer
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Alıntı:
xsinanx´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
slm arkadslar 17 ağustosta cambridgedeyim. orada olan wea gitcek olan arkadas war mı?
ben 6 aydır buradayım...küçük bir tarifini yapmak için geç kalmıs olabılrım geldıysen yanı
çok kucuk sırın bı sehır..her yere bısıkletle en fazla 30 dakıkda ulasabılrısın...ıngılterenın en sıcak bolgesı dıyebılrım.nehrınden kolejlerıneyasayan ınsanlardan magazalarına kadar ınanılmaz elıt bı yer.cok fazla arkadas bualbılrısın Turk'te
summer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.2008   #4
deniz_lili
Çaylak Üye

Yazılar: 2
cambrıdgelıler acıl cevap.! please

mrb arkadasım bende cambrıdge new maretteyım gelelı 13 gun oldu daha evden adımıı atmadımsadece bı kez cmbrıdege unv tarafına gıttım au paır olarak geldım ama kesek daha detaylı olarak secseymısım bulundugum yerı cok sıkılıyorum yardımlarınızı beklıyorum en yakın zamnda bı turk ınasanla konusmak osmanlı selamı vermek ıstıyorum cok mu acındırdım kendımı ne? am kısadan hısse bole........
deniz_lili isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2008   #5
Mr. Brown
Site Bişeysi

Mr. Brown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 159
Süper bi şehirdir yaf Cambridge.
new market Road'daysan o kadar da merkeze uzak değilsin. HAni üşenmesen yürünür bile
Sıkılacak bir şey yok bir sürü Türk arkadaşımzı yaşar Cambridge'de. Merkez'deki art cinema ile Anglia Ruskin Kampüsü'ne uğra arada bir mutlaka birilerine rastlarsın
Mr. Brown isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2008   #6
deniz_lili
Çaylak Üye

Unhappy mr brown

Alıntı:
Mr. Brown´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Süper bi şehirdir yaf Cambridge.
new market Road'daysan o kadar da merkeze uzak değilsin. HAni üşenmesen yürünür bile
Sıkılacak bir şey yok bir sürü Türk arkadaşımzı yaşar Cambridge'de. Merkez'deki art cinema ile Anglia Ruskin Kampüsü'ne uğra arada bir mutlaka birilerine rastlarsın
saol en son verdıgın detaylar ıcın ama ben new marketten daha ılerıdeyım yanı merkeze baya uzagım cıftlık benım bulundugum yer anladın ne bus var nede tren ben six mile bottom dıye bı yerındeyım yanı aıle ıle cıkabılıyorum anlıcan artı acıl okul ayarlamam lazım benım aıle bulduk dedı ama haftada 6 saat 60 paund dıyo bana ccok fazl geldı yorumlarınızı beklıyorum lutfen...!
deniz_lili isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2008   #7
cannssu
Çaylak Üye

cambridge

arkasdalr ben 14 kasimda little shelforda au pair olarak geldim.suan cok yalniz hissediyorum. yarin hafta sonu izinliyim . burda olan arkadaslar varsa goruse bilir myiz? 07552 600 293 bu numaradan ulasabilirsiniz

Konu cannssu tarafından (21.11.2008 Saat 23:21 ) değiştirilmiştir.
cannssu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.12.2008   #8
burki8686
Kıdemli Üye

Yazılar: 412
anlasılan baya şirin bir sehir..
burki8686 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2009   #9
Kunteper
Çaylak Üye

Yazılar: 5
Ben 4 aydir burdayim,cambridge orta olcekte,sevimli,tarihi,her seyi bulabileceginiz ve her gecen gun gozle gorulur bi sekilde gelisen,huzur dolu bi ogrenci sehri,londra ya bi saat mesafede,sikilinca gitmek cok kolay yani,tavsiye ederim
Kunteper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2009   #10
tillocan
Çaylak Üye

ARKADASLAR MRB YENİ UYE OLDM SİTEYE..SUNU OGRENMEK İSTİODUM YAA CAMBRİDGE DE STUDİO DİL OKULU NA KAYIT OLDUM BELGELERİMİ YOLLYCAKLAR BU OKUL HAKKINDA BİLGİSİ OLAM WARMI BİDE YAZDIKLARINIZI GORUNCE İÇME Bİ KURT DUSTU YAA BN GECE HAYATINA DUSKUN Bİ İNSANIM HANİ GERCKTEN COKMU SIKICI Bİ SEHİR SOSYAL AKTVİTE VE GECE HAYATI KONSNDA CVPLARINIZI BKLİORUM.. VİZE YE P.TESİ BASVRCAM TAVSİYELERNİZİ WARMI BİDE SMDİDEN TESKKR EDERM.. =) =)
tillocan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil