slm arkadslar 17 ağustosta cambridgedeyim. orada olan wea gitcek olan arkadas war mı?
ben 6 aydır buradayım...küçük bir tarifini yapmak için geç kalmıs olabılrım geldıysen yanı
çok kucuk sırın bı sehır..her yere bısıkletle en fazla 30 dakıkda ulasabılrısın...ıngılterenın en sıcak bolgesı dıyebılrım.nehrınden kolejlerıneyasayan ınsanlardan magazalarına kadar ınanılmaz elıt bı yer.cok fazla arkadas bualbılrısın Turk'te
mrb arkadasım bende cambrıdge new maretteyım gelelı 13 gun oldu daha evden adımıı atmadımsadece bı kez cmbrıdege unv tarafına gıttım au paır olarak geldım ama kesek daha detaylı olarak secseymısım bulundugum yerı cok sıkılıyorum yardımlarınızı beklıyorum en yakın zamnda bı turk ınasanla konusmak osmanlı selamı vermek ıstıyorum cok mu acındırdım kendımı ne? am kısadan hısse bole........
Süper bi şehirdir yaf Cambridge.
new market Road'daysan o kadar da merkeze uzak değilsin. HAni üşenmesen yürünür bile
Sıkılacak bir şey yok bir sürü Türk arkadaşımzı yaşar Cambridge'de. Merkez'deki art cinema ile Anglia Ruskin Kampüsü'ne uğra arada bir mutlaka birilerine rastlarsın
Süper bi şehirdir yaf Cambridge.
new market Road'daysan o kadar da merkeze uzak değilsin. HAni üşenmesen yürünür bile
Sıkılacak bir şey yok bir sürü Türk arkadaşımzı yaşar Cambridge'de. Merkez'deki art cinema ile Anglia Ruskin Kampüsü'ne uğra arada bir mutlaka birilerine rastlarsın
saol en son verdıgın detaylar ıcın ama ben new marketten daha ılerıdeyım yanı merkeze baya uzagım cıftlık benım bulundugum yer anladın ne bus var nede tren ben six mile bottom dıye bı yerındeyım yanı aıle ıle cıkabılıyorum anlıcan artı acıl okul ayarlamam lazım benım aıle bulduk dedı ama haftada 6 saat 60 paund dıyo bana ccok fazl geldı yorumlarınızı beklıyorum lutfen...!
arkasdalr ben 14 kasimda little shelforda au pair olarak geldim.suan cok yalniz hissediyorum. yarin hafta sonu izinliyim . burda olan arkadaslar varsa goruse bilir myiz? 07552 600 293 bu numaradan ulasabilirsiniz
Konu cannssu tarafından (21.11.2008 Saat 23:21 ) değiştirilmiştir.
Ben 4 aydir burdayim,cambridge orta olcekte,sevimli,tarihi,her seyi bulabileceginiz ve her gecen gun gozle gorulur bi sekilde gelisen,huzur dolu bi ogrenci sehri,londra ya bi saat mesafede,sikilinca gitmek cok kolay yani,tavsiye ederim