Merhabalar bu yaz Cambridge EC için ingiltereye gidicem. sizce Cambridge nasıl bir yerdir? birde Jesus College summer residence diye bir yerde kalıcam duydunuz mu? iyi bir yurt mudur?
Merhabalar,
bende 3 ağustosta cambridge e gidiyorum..
Cambridge i İngilterenin ikinci üniversite şehri olduğu ve Londra olmadığı için seçtim ahah ) istanbuldan gidip Londraya katlanamam sakinmiş mi iyi çok sevindim bana da o lazım zaten )
Arkadaşlar dün 6 aylik dil okulu için Cambridge'e geldim. Fakat şu anda kaldığım evde sorun yaşıyorum. Ev buz gibi, inanılmaz soğuk.. Sizlerde böyle sorunlar yaşadınız mı, yoksa bu benim şanssızlığım mı ? Cambridge'de öğrenci yurdu gibi bişeyler var mı ? Lütfen bişeyler önerin.. Aile yanı haricinde nerelerde kalınabilir ?
Cambridge guzel bir yer(Londra kadar olmasada) benim cok hosuma gitmisti. Nehri, yapilari, yesilligi herseyi guzel.. yaz doneminde cok guzel olacagini dusunuyorum..
soguk oldugunu soyleyen arkadasada tavsiyem son secenek olarak ya yeni bir yer ara ya da kaldigin aileye ya da ev sahiblerine soyle sana isitici versinler ya da sen al..
burda evler cok buyuk oldugu icin ve ayni zamanda az kisi kaliyorsa ev sahibleri kombiyi az aciyor. Birde burdakiler soguk havaya alistiklari icin onlara sicak bile geliyor olabilir. Ilk kaldigim yerde sorun vardi boyle ama sonra konusunca cozuldu.