İngiltere'ye geliyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 27.05.2008   #1
Blacwin
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Red face Cambridge Nasıldır?

Merhabalar bu yaz Cambridge EC için ingiltereye gidicem. sizce Cambridge nasıl bir yerdir? birde Jesus College summer residence diye bir yerde kalıcam duydunuz mu? iyi bir yurt mudur?
Blacwin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2008   #2
mervesüm
Çaylak Üye

Yazılar: 4
ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben pazar günü cambridge de olacağım forumda size bilgi verebilirim nasıl bir yer olduğu hakkında..
mervesüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2008   #3
dRy
Çaylak Üye

Yazılar: 22
merve çok iyi olur gerçekten hemen ilk izlenimlerini yazman
(ben de bir aksilik çıkmazsa ağustosta cambridge'teyim 4 haftalığına.)
dRy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2008   #4
Mr.STubBoRN
Çaylak Üye

Yazılar: 5
gayet guzel bir yer bence yemyesil sessiz sakin ama ben sikildim o ayri fazla sessizlikte bi yere kadar alismisiz istanbulun o guzel gurultusune
Mr.STubBoRN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2008   #5
NOlita
Çaylak Üye

Yazılar: 20
Merhabalar,
bende 3 ağustosta cambridge e gidiyorum..
Cambridge i İngilterenin ikinci üniversite şehri olduğu ve Londra olmadığı için seçtim ahah ) istanbuldan gidip Londraya katlanamam sakinmiş mi iyi çok sevindim bana da o lazım zaten )
NOlita isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2008   #6
zakko_azerbaijan
Çaylak Üye

Yazılar: 2
merhaba arkadaşlar.. ben de ekim de cambridge LSI'e gidiyorum 6 aylık..
zakko_azerbaijan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2009   #7
goingtospain
Çaylak Üye

Yazılar: 17
Arkadaşlar dün 6 aylik dil okulu için Cambridge'e geldim. Fakat şu anda kaldığım evde sorun yaşıyorum. Ev buz gibi, inanılmaz soğuk.. Sizlerde böyle sorunlar yaşadınız mı, yoksa bu benim şanssızlığım mı ? Cambridge'de öğrenci yurdu gibi bişeyler var mı ? Lütfen bişeyler önerin.. Aile yanı haricinde nerelerde kalınabilir ?
goingtospain isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2009   #8
caneration
Üye

Yazılar: 78
Cambridge guzel bir yer(Londra kadar olmasada) benim cok hosuma gitmisti. Nehri, yapilari, yesilligi herseyi guzel.. yaz doneminde cok guzel olacagini dusunuyorum..

soguk oldugunu soyleyen arkadasada tavsiyem son secenek olarak ya yeni bir yer ara ya da kaldigin aileye ya da ev sahiblerine soyle sana isitici versinler ya da sen al..

burda evler cok buyuk oldugu icin ve ayni zamanda az kisi kaliyorsa ev sahibleri kombiyi az aciyor. Birde burdakiler soguk havaya alistiklari icin onlara sicak bile geliyor olabilir. Ilk kaldigim yerde sorun vardi boyle ama sonra konusunca cozuldu.
caneration isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2009   #9
onewhiplashone
Üye

Yazılar: 46
Keske olsada orada okusam dedigim nadide ve Ingiltere'nin en guzel sehridir benim icin cok onemli, degerli bir sehirdir.

Anilari oldugundan degil cunku sehir kendisi bir kere anidir.

Eger ki sakin, huzurlu, yesilli, nehirli ve kutlurun patladigi yerleri seviyorsaniz siddetle tavsiye ettigim nadir bulunan sehirlerden bir tanesidir.

Bence cok dusunmeyin derim Cambridge konusunda. Okullari olsun yasami olsun insanlarin kulturlu oluslari olsun hersey mukemmel kalitededir.

Diyorum ben.
onewhiplashone isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil