İngiltere'de yaşam ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam »

Cambirdge ile ilgili bilgilerinizi bekliyorum...

Seçenekler Stil
Alt 29.03.2008   #1
kurbaga
Üye

Yazılar: 69
Cambirdge ile ilgili bilgilerinizi bekliyorum...

Herkese merhaba. Ben 30 Haziran'da Cambridge'e gidiyorum 3 aylık bir dil eğitimi için. İlk defa yurt dışına çıkıyorum ve herkes gibi benimde kafam karışık. Oradaki yaşam tarzına uyum sağlayabilecek miyim, yanımda neler götürmem gerekir, elektronik eşyaları yanımda götürmem ya da ordan almam sorun olur mu? Çok şey okudum bunlarla ilgili ama yinede tedirginlik var. Cambridge ile ilgili pek fazla bilgide bulamadım genellikle Londra ve Brightonla ilgili bilgiler verilmiş. Cambirdge'te bulunan ya da orayla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa birazcık anlatmaları iyi olur ya da oraya geldiğimde 1-2 gün bana yardım edebilicek birisi varsa çok memnun olurum.
kurbaga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2008   #2
dRy
Çaylak Üye

Yazılar: 22
:S

ben de dil eğitimi için cambridge'i düşünüyorum 4 haftalığına.
cambridge için pek fazla şey yazmıyor hiçbir yerde maalesef.bilen yok mu
ordaki ingiliz oranı nedir, londradaki gibi hintli ve pakistanlı yoğunluğu var mıdır mesela

bu arada kurbağa sen hangi okulla anlaştın, ne tür konaklama seçeceksin, karşılama isteyecek misin? (bu hafta içinde kayıt olmayı düşünüyorum da henüz netlik kazanmadı kafamdakiler)
dRy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2008   #3
kurbaga
Üye

Yazılar: 69
ben ef ajentesiyle anlaştım ordaki cambridge university'e kaydedicekler tabi yer kalmışsa. olmadı owfordtaki kendi dil okulları var ef dil okulu diye geçiyo adı ona gidicem o da olmadı brighton =) yurt seçtim ben çünkü aile konusunda problem çok yaşandığını duydum ve forumdan okuduğum kadarıyla ama oxford seçeneği çıkarsa aile düşücem tanıdığım var çünkü orda. evet transfer istiycem bizim acentanin transfer ücreti 205$ ilk defa gideceğim için bi yardım istiyorum bu konuda...
kurbaga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil