Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

Çalışma izni yardım ltfn

Seçenekler Stil
Alt 12.07.2010   #1
ee_ee
Çaylak Üye

Yazılar: 23
Çalışma izni yardım ltfn

Temmuz ayının sonunda londraya 9 aylık dil okulu icin gidicem bana gelen vizede giriş yaptıgnızın 7 gün icinde emniyete onaylatmanız gerekiyor diyor.bu ne icin gerekli ve nerden onaylatmam gerekiyor. 2.sorumda 10 saatlik calısma iznimi kullanabilmem icin insurance number mı almam gerekiyor?sanırım bu numaranın gelmesi 2 ayı buluyormus.insurance number almadan veya almak icin basvurup beklerken yasal olarak bir yerde haftalık 10 saat calısamazmıyım?yoksa calısmaya baslamak icin numaranın gelmesi mi gerekiyor.yardımcı olursanız cok sevinirim arkadaslar.
ee_ee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.07.2010   #2
tarikbellikli
Kıdemli Üye

Yazılar: 118
Arkadasim evet giris yaptiktan sonra 7 gun icinde BOROUGH a gideceksin..
Underground dan ciktiktan sonra hemen solda..
Kime sorsan gosterirler zaten pasaportumu onaylatacam dedin mi...

Calisma izni icin evet national insurance number alman gerekiyor..
gelir gelmez herhangi bir jobcenter den numarasini aliyorsun onlar senden bazi bilgileri soruyorlar daha sonra sana zarf yolayacaklar icine istedikleri belgeleri ekle en gec 2 hafta icinde numaran gelir ve calismaya baslayabilirsin...

Kartin gelmesi evet 2 ay suruyor benimki 3 ay filan surdu ama numara olduktan sonra kart cokta onemli degil isterse 5 ay sonra yolasinlar..
tarikbellikli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil