İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

çalışma izni için kaç aylık vize gerek?

Seçenekler Stil
Alt 12.08.2008   #1
cake1984
Çaylak Üye

Yazılar: 4
çalışma izni için kaç aylık vize gerek?

arkadaşlar ben 6 ay ve üzerinde vize alınırsa çalışma izni oluyor diye biliyodum... tüm planlarımı buna göre yaptım...ama görüştüğüm birkaç danışmanlık şiketi çalışma izni için minimum 7 aylık okula gideceksin diyo...hangisi doğru???
cake1984 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2008   #2
minerva85
Çaylak Üye

Yazılar: 17
Arkadaşım çalışma izni alabilmen için en az 27 haftalık bir okula kaydını yaptırman gerekiyor.Buda yaklaşık 6,5-7 aylık bi süreye tekabül ediyor.Bu şekilde promosyonlu okullarda var, 24 hafta kayıt yaptırınca 3 hafta da onlar ekliyor.LSI'ın böyle bir promosyonu vardı diye hatırlıyorum.
minerva85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2008   #3
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
arkadaşlar bu herkesin bir türlü kararını veremediği ve herkesca karıştırılan bir konu. Kanunda açık açık şöyle yazar İngiltere'ye 6 ay ve üzeri eğitim için gelen öğrenciler yasal olarak çalışma iznine sahip olurlar ama bu 6 ay şöyle hesaplanır 1 Ocakta eğitime başladığınızı varsayarak 1 Temmuzu geçecek şekilde eğitim alıyorsanız yasal olarak çalışma izniniz oluyor demektir. İşte bu aradaki hafta sayısını sayarak kaç hafta olduğunu hesaplayabilirsiniz.

Umarım açıklayabilmişimdir.
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil