Selam Arkadaşlar..
Ben bulgaristan vatandaşıyım ve bulgaristan üzerinden ingiltereye gidicem ama çalışma izni alamıyoruz..Bu durumda oradaki işveren bana KEFİL olup,çalışma izni aldırabilir mi?
Bosver Nerede Ne yazacagini Ogrensin !!!
Sen Ne yaptin Soruna Cevap Bulabildinmi ?
Yok kardeş bulamadım ya kimse bilmiyo..Daha önce kimse bu şekildeki bi probleme karşı bunu düşünüp hareket etmemiş sanırım..Bir kaç arkadaş daha bu sorunun cevabını merakettiğini söyledi sanırım bulamıycaz..Sağlık olsun yaşayıp görücez..
Yok kardeş bulamadım ya kimse bilmiyo..Daha önce kimse bu şekildeki bi probleme karşı bunu düşünüp hareket etmemiş sanırım..Bir kaç arkadaş daha bu sorunun cevabını merakettiğini söyledi sanırım bulamıycaz..Sağlık olsun yaşayıp görücez..
Evet Dogru Bg Vatadansalarin suanlik calisma izni yok ama alabiliyorlar buda biraz derin mevzu ama son zamanlarda para ile aliniyordu.
sen ne amacla ingiltereye gideceksin ???
Evet Dogru Bg Vatadansalarin suanlik calisma izni yok ama alabiliyorlar buda biraz derin mevzu ama son zamanlarda para ile aliniyordu.
sen ne amacla ingiltereye gideceksin ???
Para ile alınıyorsa sorun değil ama alınmıyorsa ve alınmayacaksa sorun olur..Benim tanıdıklar var orada hem iş hemde ingilizceyi unutmamak amaçlı pratik için gidicem..
Para ile alınıyorsa sorun değil ama alınmıyorsa ve alınmayacaksa sorun olur..Benim tanıdıklar var orada hem iş hemde ingilizceyi unutmamak amaçlı pratik için gidicem..
Aliniyor Ama Degmez Sen Ugras Hem Ogrenirsin Hemde Kaziklanmassin
Dil Kursuna Yazilacakmisin ? yazilacaksan kac gideceksin ?
sana site verecem oradan forum indirip doldurup ingiltereye postaliyacaksin Sonralarida Var