Geri git   İngiltere Forumları > İNGİLTERE'DE EĞİTİM > Dil okulu
Sayfaya güncelle burlington school of englısh
Kayıt ol Etkinlikler Arama Bugün Yazılanlar Bütün Forumları okunmuş kabul et ingiltereve.biz

Seçenekler Stil
Alt 22.10.2008   #1
denzel
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Standart burlington school of englısh

arkadaslar herkese merhaba ;

burlington school of englısh hakkında detaylı bılgısı olanlar varmı ? bırkac arkdasım tavsıye ettıler ama fıyatlarıda cok uygun o okulda dıl kursu alan arkadasım varsa benımle bılgılerını paylasabılırmı ? bır dıger konu bugun gıttıgım acentadakı bayan 500 pound ısterler okul ıcın vs . gıbı sozler sarfettı oysa ınternet sıtesıne gırıyorum okulun regıstratıon fee adı altında 70 sterlın yatırırsanız acceptance letter gonderıyorlar gıbı anladım acaba acentaların bı oyunumu dıye dusunuyor ınsan ?
sımdıden tesekkurler..
denzel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2008   #2
madmax25
Üye

Yazılar: 49
Standart slm

slm denzel bende bu okula gitmeyi düşünüyorum
bende okudum aynısını 70 pound hatta 65 pound yazıyor ne iştir anlamadım
bu acentaların elinde sihirli cubuk mu var ama belki sen yanlış anlamışssın belki?
madmax25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2008   #3
denzel
Çaylak Üye

merhaba madmax valla acentaların elınde sıhırlı degnek mı var anlamadım ama sankı vıze almak ıcın onların sartlarına uymamız gerekıyor dıye bı ızlenım olustu bende nedense,okul konusunda cok olumlu refaranslar alıyorum ozellıkle aksam saatınde promostıon yapmısslarkı cok uygun fıyatları gormussundur. ama ucus olunca da ya vıze vermezlerse dıye dusunuyor ınsan sasırdım kaldım ??
denzel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2008   #4
adam smith
Bobby

Yazılar: 548

arkadaşlar size şunu söyleyebilirim. Okulun kayıt ücretinin çok yükseğinde bir fiyat istiyorlarsa onlardan uzak durun. Kayıt ücreti 70 £ olan bir okula kayıt yapmak için 500£ verilmez. Okul içinse çok iyi referanslar almadım. Ama tabiki burda maddi olarak verilebilecek olanın en iyisini almaktan geçiyor. Bence biraz daha fazla bütçemiz varsa daha iyi okullara bakın derim ben..
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2008   #5
madmax25
Üye

Yazılar: 49
Exclamation

Tsk Ler Adm Simith Nasil Iyi Reeferans Alamadiniz Anlatirmisinz Biraz
Eksik Yonleri Ne Acaba
madmax25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2008   #6
adam smith
Bobby

Yazılar: 548

daha çok sınıfların kalabalık olduğunu ve derse giren hocalarının ana dillerinin ingilizce olmadıklarını söylediler. Ana dili ingilizce olan kişilerinde mesleklerinin öğretmenlik olmadığını dediler. Tabiki bunlar bana gelen referanslar gidipte memnun kalanda olmuş olabilir. Daha öncede dediğim gibi burda konu maddiyatla ilgili.
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2008   #7
swipe
Çaylak Üye

Merhaba arkadaşlar.. bi süredir bu forumu takip edip yazılanlardan faydalanıyorm ve ‘sadece okuyucu’ olmamdan sebep artık bencillik ettiğimi düşünerek ben de 2 yaz döneminden oluşan Londra deneyimlerimi paylaşmaya karar verdim. 2006 yaz döneminde 8 haftalık genel İngilizce kursu kapsamında the burlington school of english öğrencisiydim. İlk gittiğim günlerde tek bir cümle dahi kuramıyo olduğumu düşünürsek 8 haftanın sonunda ‘konuşabilme’ anlamında gayet ilerleyip kursu tamamlamıştım. Türkiyeye döndüğümde ‘okul nasıldı?’ soruları –bu forumda olduğu şekilde- bolca soruldu etrafımca ve hayatımda gittiğim ilk ve tek dil okulu olduğu için çok da sağlıklı cevaplar veremiyodum ta ki 2007 yazında 5 hafta malvern house da öğrenci olana kdr.!Malvern den sonra iki okul, iki farklı deneyim arasında karşılaştırmalı yorum yapabilir oldum ve şimdi ikisi arasında eğer bi seçim yapıcaksam kesinlikle tercihim burlington olur. Çünkü burlington gerçekten çok sakin, güzel, rahat bi yerde, merkeze (tercih edeceğiniz vasıta ve gün içindeki saate göre değişen) 15-35 dak uzaklıkta, işlerin düzenli yürüdüğü,çok büyük olmamasının verdiği sınıf dışındaki insanlarla da kaynaşabilme artısı,eğer okulun kendi yurdunda kalınırsa (binanın üst katı olur) biraz daha fazla eğlenceli ve verimli kılınabilen bir eğitim yeri! Öğretmenler konusunda benim tanıdığım çoğu öğetmen ingilizdi. Bir tane Polonyalı vardı benim dönemimde o da yaz tatili için kısa dönemliğine gelmiş ülkesinin İngilizce öğretmeniydi.kendim de dahil öğretmeninden memnun olmayan bi arkadaşım olmadı o 8 hafta içinde . türk sayısına gelince burlingtonda evet tabiki vardı ama malvernden sonra burlington da türk yok denebilir :Pp ama tabi ki türk olucak ve en başta londrayı tercih etmekle Türklerin çook olduğu bi yeri seçmiş oluyosunuz zaten herkesin de dediği gibi her şey bizde, kendimizde bitiyo. Malvern e gelince tam londranın kalbinde 3 merkezi olan,daha büyük ve dolayısıyla daha kalabalık, (bence ) ilişkilerin daha kopuk olduğu ve oransal olarak türk öğrencilerin daha çok olduğu bi okul zira benim sınıfımda 5 hafta boyunca benle birlikte 4 türktük tabi bu biraz da yaz dönemi olmasından kaynaklanıyo sınıfların kalabalıklığı da kesinlikle bununla alakalı! Kısa dönem 2-3-5 haftalık öğrenciler yaz dönemlerinde ve ara tatil dönemlerinde elbette daha çok oluyo ve dolayısıyla sınıf da biraz daha kalabalık olabiliyo.yaz döneminde gitmiş olmama rağmen benim sınıfımda her iki okul için diyorm 10-11 kişi fln vardı . Bence merkezde olmayan bi okul seçilmeli çünkü ztn kalıcağınız ev 2. veya 3. zone larda olucak ulaşım açısından düşünürseniz.. ve merkezde olunca ders bitiminde herkes bi yere dağılıyo çünkü gidicek yapıcak çok şey oluyo ama daha merkezden uzakta olursanız örneğin dersten sora okulun karşısındaki pub da veya yanındaki starbucks ta diğerleriyle vakit geçirebiliyosunuz .sosyal açıdan böyle bi atrısı oluyo yani. eğitim olarak da benim gördüğüm burlington malvernden daha fazla eğitimi ciddiye alan daha faydalı olucak bir okul. tamamen sizin beğenilerinize kriterlerinize ve beklentilerinize bağlı aslında her şey ama bence burlington tercih edilesi bir okuldur.gittim gördüm memnun kaldım
swipe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.08.2009   #8
pspsps
Üye

Yazılar: 75

bu okula gidenler ne oldu ?
yukarıda baya ayrıntılı acıklanmıs

Konu pspsps tarafından (22.08.2009 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir.
pspsps isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2009   #9
Filanguage
Kıdemli Üye

Filanguage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 482

Alıntı:
denzel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar herkese merhaba ;

burlington school of englısh hakkında detaylı bılgısı olanlar varmı ? bırkac arkdasım tavsıye ettıler ama fıyatlarıda cok uygun o okulda dıl kursu alan arkadasım varsa benımle bılgılerını paylasabılırmı ? bır dıger konu bugun gıttıgım acentadakı bayan 500 pound ısterler okul ıcın vs . gıbı sozler sarfettı oysa ınternet sıtesıne gırıyorum okulun regıstratıon fee adı altında 70 sterlın yatırırsanız acceptance letter gonderıyorlar gıbı anladım acaba acentaların bı oyunumu dıye dusunuyor ınsan ?
sımdıden tesekkurler..
danismanlik firmalarinin ne dedigine degil, sadece kurslara mail atarak kurslarin butun olanaklarini ogrenebilirsiniz? birakin danismanlik firmalarina sormayi .. cogu zaman bilmeden atiyorlar ..
Filanguage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.12.2009   #10
hakanh
Çaylak Üye

Yazılar: 1

Haklısınız.acentalar sadece profesyonel bir biçimde yalan söylüyorlar.Hırsız ve tehlikeli insanlar bunlar.insan sömürüyorlar resmen .okuduğunuz okulda öğrencilerin milletdaşınız olması çok kötü...Bu okul türk dolu.oran veriyorum.minimum % de 50 (bazı sınıflar var örneğin 15 kişilik sınıf,11 türk var.üst seviyelerde yarı yarıya oluyor.) okulun diğer kısmı kolombiyalı.
1 aydır british konsülden atıldı.dolayısıyla öğrenciler oyster kart vb.imkanlardan yararlanamıyorlar. çalışma imkanları açısından türklerin yasadığı yerler,işyerleri faydalı olabiliyor.fakat eğitim açısından bu hiç de iyi bir durum değil.ancak diğer alternatifler bundan kötüyse tercih edebilirsiniz.

Konu hakanh tarafından (22.12.2009 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.
hakanh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil