İngilizce ...

Seçenekler Stil
Alt 21.09.2009   #1
barman
Çaylak Üye

Yazılar: 18
bunlar dikkat

--------------------------------------------------------------------------------

arkdasim bos bi okul gibine gelmesin o okulu zaten turkler isletiyo hatta istersen biraz para verip 300-400 paun kadar devamsizliklari sildirebiliyosun bi arkdasim gidiyor ama isteyenlere yalandaN DERS VERILIUYOMUS OYLE az ve oz ama gercek bunlar burda cok guzel ve ucuz okullar var ama sakin ordan kendi kafanizdan yapmyin kaydinizi acentalarda hic guvenmeyin en iyisi burda tanidik birine sorun size en iyi tavsiyem burda tuzak cok haberiniz olsun yani bende malvern houste okuyorum afedersiniz bok gibi para verdim ama girgir samatadan baska bisey yok ben artik ders bile calisamiyorum o kadar beni bile bozdu yani bide su okul pahali su okul ucuz davasi yapmayin suan yapabileceginiz en iyi sey burdaki uzun sure kalan tanidiklariniza sormak yada ikinci secenek internet ama sakin acentalrin yada okullarin kendi sitesinden degil nerdeyse her okulun forum sayfasi var en iyi sonucu orda okuyan ogrencilerden alirsini bn yardimci olmak isterdim ama calisiyorum bos zamanim hic yok ama sizi anliyorum bende o yollardan gectim cunku
barman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil