İngiltere'de yaşam ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam »

Bulgaristan Pasaportu ve İngiltereye Giriş,Çalışma,Yaşama

Seçenekler Stil
Alt 30.01.2009   #1
Mahir_08
Çaylak Üye

Yazılar: 20
Bulgaristan Pasaportu ve İngiltereye Giriş,Çalışma,Yaşama

Sevgili arkladaşlar,bulgaristan pasaportuna önümüzdeki aylarda sahip olacağım.yeni alacağım bulgar pasaportu ile ingiltereye vizesiz giriş yapabilirmiyim.ve ingilterede akrabalarımın yanında serbest şekilde çalışabiliriyim ve ingiltereye giriş yaptıktan sonra her 3 ayda bir giriş çıkış mı yapmalıyım?cevaplarınız için teşekkürler.
Mahir_08 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2009   #2
karakter-im
Çaylak Üye

Yazılar: 11
Çifte vatandaşlık hakkın varsa çalışma izni alman gerekli diye sölüyorlar ve eğer sadece bg vatandaşı isen 3ay orda 3 burda olabilirsin ama senin çiftevatandaşlığın var!
Bir fiil bir işyerinde çalışacaksan çalışma izni alman gerekiyor..
karakter-im isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2009   #3
Mahir_08
Çaylak Üye

Thumbs up

Alıntı:
karakter-im´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çifte vatandaşlık hakkın varsa çalışma izni alman gerekli diye sölüyorlar ve eğer sadece bg vatandaşı isen 3ay orda 3 burda olabilirsin ama senin çiftevatandaşlığın var!
Bir fiil bir işyerinde çalışacaksan çalışma izni alman gerekiyor..
çok teşekkürler karakter-im,benim şimdi tc vatandaşlığım var ileride bulgaristan pasaportunu alacağım.bulgaristan pasaportu ile istanbuldan ingiltereye uçabilirmiyim yoksa illa sofya ya gidip oradan mı ingilrereye uçabilirim.bildiğim kadarıyla vize isteiyorlar.ve çalışma izni nasıl alınıyr cevaplarınız için teşekkürler.bu konu hakkında bilgi sahibi olan kişiler yorum yaparlarsa sevinirim.
Alt 01.02.2009   #4
rebelgirl16
Çaylak Üye

Yazılar: 14
Benim de BG pasaportum var yani çifte vatandaşım. Vizesiz gitmek istiyordum fakat babam orada bir sorun olduğunda Türkiyeyi değil Bulgaristan Konsolosluğunu arayacaklarını, bulgarca bilmediğim için de bunun bana sorun olacağını anlattı. Ne kadar doğru acaba?
rebelgirl16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2009   #5
GUL
Üye

Yazılar: 58
Alıntı:
rebelgirl16´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim de BG pasaportum var yani çifte vatandaşım. Vizesiz gitmek istiyordum fakat babam orada bir sorun olduğunda Türkiyeyi değil Bulgaristan Konsolosluğunu arayacaklarını, bulgarca bilmediğim için de bunun bana sorun olacağını anlattı. Ne kadar doğru acaba?
evet orasi dogru ama bulgar konsoloslugunda turkce tercumenlerde var...bana lazim olmadi biliyorum bulgarcayi ki konsolosluga isin dusmez isallah cunku hic yardimci olmuyolar..bir sorun olmaz bekleriz gel sen
GUL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009   #6
rebelgirl16
Çaylak Üye

Yazılar: 14
Teşekkür ederim
rebelgirl16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009   #7
gorgeous_cry
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Alıntı:
Mahir_08´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok teşekkürler karakter-im,benim şimdi tc vatandaşlığım var ileride bulgaristan pasaportunu alacağım.bulgaristan pasaportu ile istanbuldan ingiltereye uçabilirmiyim yoksa illa sofya ya gidip oradan mı ingilrereye uçabilirim.bildiğim kadarıyla vize isteiyorlar.ve çalışma izni nasıl alınıyr cevaplarınız için teşekkürler.bu konu hakkında bilgi sahibi olan kişiler yorum yaparlarsa sevinirim.
sofia ne alaka istanbuldan binebilirsin tabikide ciftevetandas olucaksan sorun yok adi ustunde bu pasaport eu
nezaman aliyosun bende yeni geldim sayilir buraya sorun olmuo hic bakmiolar gibi bisi nerdeyse...suan sen pasaport sahibi degilmisin sadece tc ile almak zorundasin tabi vize ve cok zor oluo tc vatandaslarina calisma fln ugrastitilar gibi gelio ki ayrica ogrenci vize yada eger bi is yeri kabul ederse sana yollar calisma kagidi ancak ole ama bulgar pasaportu ile buraya gelince kendinde alabilirsin
gorgeous_cry isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009   #8
Mahir_08
Çaylak Üye

Alıntı:
gorgeous_cry´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sofia ne alaka istanbuldan binebilirsin tabikide ciftevetandas olucaksan sorun yok adi ustunde bu pasaport eu
nezaman aliyosun bende yeni geldim sayilir buraya sorun olmuo hic bakmiolar gibi bisi nerdeyse...suan sen pasaport sahibi degilmisin sadece tc ile almak zorundasin tabi vize ve cok zor oluo tc vatandaslarina calisma fln ugrastitilar gibi gelio ki ayrica ogrenci vize yada eger bi is yeri kabul ederse sana yollar calisma kagidi ancak ole ama bulgar pasaportu ile buraya gelince kendinde alabilirsin
çok teşekkürler gorgeous_cry,inşallah bg pasaportunu alıp ingilterede para biriktirebiliriz.yoksa türkiyede hayat yok.gerçi ekonomik kriz batı ülkelerini çok etkiledi.ama ingiltereye gidersem benim durumum farklı orada para biriktirebilirim.yoksa türkiyede sadece günlük yaşayabiliyorsun.
Alt 14.02.2009   #9
ertan
Çaylak Üye

Yazılar: 11
merhaba benden,kendim bulgar vatandasi ve her sorulariniza cevap verebilirim,londrada ikamet ediyorum [email]ertannevzat@abv.bg[/email] 07552410387
ertan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2009   #10
Mahir_08
Çaylak Üye

Alıntı:
ertan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba benden,kendim bulgar vatandasi ve her sorulariniza cevap verebilirim,londrada ikamet ediyorum [email]ertannevzat@abv.bg[/email] 07552410387
ertan teşekkürler.......

Seçenekler
Stil