Merhaba ben cifte vatandasim. Makine muhendisiyim. TOEFL`um var. Daha once University of Manchester ve Liverpool`dan kabul aldim. Fakat Tubitak bu sene az kisi gonderdigi icin elendim. 6 kisi gitti..Ben 9. oldum..Ben sorum su olacak, bulgar vatandasligimin avantajini kullanip. Ingiltere`de EU vatandaslari gibi az para odeyecegim ucuz bir okul bulabilir miyim? Bu bana yillik kaca patlar..
Tesekurler
Bence burs almadan ingiltere de master yapmak cok zor çünkü pahalı bir memleket.Okul masrafı olarak ab vatandaşlarına indirim yapılır ama yinede senelik 2000 paun dan aşağı okul yoktur.Bir de buna yaşam masraflarını eklersen zor bi şey gibi gözüküyor.
Merhaba ben cifte vatandasim. Makine muhendisiyim. TOEFL`um var. Daha once University of Manchester ve Liverpool`dan kabul aldim. Fakat Tubitak bu sene az kisi gonderdigi icin elendim. 6 kisi gitti..Ben 9. oldum..Ben sorum su olacak, bulgar vatandasligimin avantajini kullanip. Ingiltere`de EU vatandaslari gibi az para odeyecegim ucuz bir okul bulabilir miyim? Bu bana yillik kaca patlar..
Tesekurler
vatandasi oldugun EU ulkesinde en az 2 yil oturduktan sonra indirimli fiyata basvurabilirsin.
Konu mathilda tarafından (08.09.2009 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir.
Sebep: yanlis anlamisim post u
Arkadaslar Bulgar vatandaslarina Turk ismine izin yok. Yani eger cifte vatandassaniz Turk ismiylen Bulgar vatandasi olamiyorsunuz. CCCCCCCOOOOOOOK UZZZUUUCUUU.
nasıl yani?türk ismi olunca ne oluyor anlamadm..ben özellikle gidip ismimi değiştirdm..türk ismimle gideceğim ingiltereye..değiştirmekle hata mı yaptım ki?
Arkadaslar Bulgar vatandaslarina Turk ismine izin yok. Yani eger cifte vatandassaniz Turk ismiylen Bulgar vatandasi olamiyorsunuz. CCCCCCCOOOOOOOK UZZZUUUCUUU.