İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Master »

Bulgar vatandaslari Ingiltere Master

Seçenekler Stil
Alt 25.07.2009   #1
blueee
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Bulgar vatandaslari Ingiltere Master

Merhaba ben cifte vatandasim. Makine muhendisiyim. TOEFL`um var. Daha once University of Manchester ve Liverpool`dan kabul aldim. Fakat Tubitak bu sene az kisi gonderdigi icin elendim. 6 kisi gitti..Ben 9. oldum..Ben sorum su olacak, bulgar vatandasligimin avantajini kullanip. Ingiltere`de EU vatandaslari gibi az para odeyecegim ucuz bir okul bulabilir miyim? Bu bana yillik kaca patlar..
Tesekurler
blueee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.08.2009   #2
engineer27
Çaylak Üye

Yazılar: 18
Bence burs almadan ingiltere de master yapmak cok zor çünkü pahalı bir memleket.Okul masrafı olarak ab vatandaşlarına indirim yapılır ama yinede senelik 2000 paun dan aşağı okul yoktur.Bir de buna yaşam masraflarını eklersen zor bi şey gibi gözüküyor.
engineer27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2009   #3
mathilda
Highgate Cemetery'de yatıyor...

Yazılar: 106
Thumbs up

Alıntı:
blueee´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba ben cifte vatandasim. Makine muhendisiyim. TOEFL`um var. Daha once University of Manchester ve Liverpool`dan kabul aldim. Fakat Tubitak bu sene az kisi gonderdigi icin elendim. 6 kisi gitti..Ben 9. oldum..Ben sorum su olacak, bulgar vatandasligimin avantajini kullanip. Ingiltere`de EU vatandaslari gibi az para odeyecegim ucuz bir okul bulabilir miyim? Bu bana yillik kaca patlar..
Tesekurler
vatandasi oldugun EU ulkesinde en az 2 yil oturduktan sonra indirimli fiyata basvurabilirsin.

Konu mathilda tarafından (08.09.2009 Saat 16:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlis anlamisim post u
mathilda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2009   #4
stnbl12345
Çaylak Üye

Yazılar: 11
Niye Turk ismine izin yok?

Arkadaslar Bulgar vatandaslarina Turk ismine izin yok. Yani eger cifte vatandassaniz Turk ismiylen Bulgar vatandasi olamiyorsunuz. CCCCCCCOOOOOOOK UZZZUUUCUUU.
stnbl12345 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.10.2009   #5
hayriye....
Çaylak Üye

Yazılar: 6
slm

nasıl yani?türk ismi olunca ne oluyor anlamadm..ben özellikle gidip ismimi değiştirdm..türk ismimle gideceğim ingiltereye..değiştirmekle hata mı yaptım ki?
hayriye.... isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.10.2009   #6
hayriye....
Çaylak Üye

Yazılar: 6
slm

nasıl yani?türk ismi olunca ne oluyor anlamadm..ben özellikle gidip ismimi değiştirdm..türk ismimle gideceğim ingiltereye..
hayriye.... isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2010   #7
regor
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Alıntı:
stnbl12345´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar Bulgar vatandaslarina Turk ismine izin yok. Yani eger cifte vatandassaniz Turk ismiylen Bulgar vatandasi olamiyorsunuz. CCCCCCCOOOOOOOK UZZZUUUCUUU.
böyle bir saçmalık yok!!!
regor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil