ya arkadaşlar bir bilgisi olan varsa beni bir aydınlatsın ankaradan edinburgha londra aktarmalı gidiş dönüş toplam 680 euro tutuyor sizce uygun mu anlaşmanın en başında 300-400gb ye uçak bileti buluruz demşişlerdi şimdiki fiyatla hiç ilgisi yok..
bmi havayolları ile gidicem hiç duyanınız varmı..
Konu em_el tarafından (10.06.2008 Saat 20:16 ) değiştirilmiştir.
yaz sezonu artı olarak dünya ekonomisinde dalgalanmalar var.
petrol fiyatlarında 1 dolarlık artış havayolu şirketlerine çok büyük maaliyetler yaratır. cnn de okumuştum hatta petrol fiyatlarının artmasından dolayı ucuz bilet uygulamasından bile vazgeçilebilirmiş.
[quote=em_el;7513]ya arkadaşlar bir bilgisi olan varsa beni bir aydınlatsın ankaradan edinburgha londra aktarmalı gidiş dönüş toplam 680 euro tutuyor sizce uygun mu anlaşmanın en başında 300-400gb ye uçak bileti buluruz demşişlerdi şimdiki fiyatla hiç ilgisi yok..
bmi havayolları ile gidicem hiç duyanınız varmı..[/QUOTE
ankaradan heryere pahalı ucarsın gayet normaldir ama kesinilikle ucuz bır yolu vardır ankaradan dalaman bodrum izmir vs bılet alıp ordan ucacak olsan daha ucuz olur dersen ki aktarma yapmam bir kere binerim bir kere inerim bilemem thomas cook first choice thomsonfly monarch british midland siterine bak