Arkadaşlar ingiltere 2008 den itibaren ingiltere de dil kursuna giden öğrencilerin vizesini uzatmama gibi bir karar almış diye öğrendim söylenenler doğru mu acaba ? lütfen yorumlarınız ! ! !
arkadaşlar dedikleriniz doğru fakat ben sadece sizin bi yorumunuzu istedim bu konu hakkında bilginiz var mı diye?Konsolosluğun sitesini ziyaret ettim ve 6 aydan kısa süreki olanların 12. ayın 5 i itibari ile ingiltere'den uzatamayacaklar fakat 6 aydan uzun süreli olanlarda bi değişiklik olmadığını okudum okudum o kadar.
ok abi biri beni dovmeye kalkar. biri beni sadece bir yazimla yargisiz infaz eder (geride 175 tane daha var). niye kendimi strese sokuyorum ki ben. niye insanlara yardim ediyorum ki ben. yazmam bir daha olur biter. saglicakla kalin arkadaslar byyy
calıbı kusura bakma bu forumda yenıyım kıseyı tanımıyorum ve senın sadece ıkı yazını okudum ve ıkısıde bıraz azarlamak gıbı oluo.eger kabalık etmıssem senden ve dıger arkadaslarımdan ozur dılerım.burda herkes cok ıyı calısıo.senın dger yazılarını okudum yapabıldıgın kadar bırcok arkadasa yardım etmıssın ve bunu devamını dılerım kıb byee
ya arkadaşlar burası sadece bi forum ve herkes bişeler öğrenip yardım etmek için burda değil mi o yüzden kimse kimseyi kırmasın kızdırmasın. calibri uzun süredir burda 10larca kişiye yardım edenlerden eskilerden ve şimdiye kadar kimsenin de bi şikayeti yoktu. herkes kendi işiyle ilgilensin işin bittiyse öğrenmek istediğini öğrendiysen boşvr bakma dierleri kimse nası yazmış diye... bu forumda ilk defa böyle bi olay yaşandı içinde dayak geçen kabaca cümleler ilk defa kuruldu dikkatinizi çekerim. yapmayalım arkadaşlar böyle şeyler lütfen herkes sadece bişeler paylaşmaya çalışıyor. umarım bende yanlış anlaşılmam......