İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

Bu özellikte bir dil okulu (orta şekerli) arıyorum !

Seçenekler Stil
Alt 20.10.2008   #1
yasins
Üye

Yazılar: 48
Bu özellikte bir dil okulu (orta şekerli) arıyorum !

Hayatımda ilk defa yurtdışı deneyimim olucak.Oldukça heyecanlıyım.Gideceğim dil okulunu neredeyse 5-6 aydan beri seçemedim arada kaldım...

Bana 'Akademik Diploma' verecek (9 aylık) bir dil okulu arıyorum.

Neden akademik diploma ????

Çünkü CVimde bu diplomayı kullanmak istiyorum.Birde bazı dil okullarının sertifikaları London University,Cambridge University vs'den geliyormuş.Bu tarz bir okul arıyorum...Bilenler bir zahmet yazsınlar bana.Ücret olarak (komik olucak ama 1000 £ ayırabiliyorum

Bu özelliklerde olan hangi dil okullarını önerirsiniz ????

(Unutmadan...9 ayın sonunda IELTS sınavına giricem.Bu yüzden iyi ve isabetli seçim yapmam gerek.Hoş...Bu parayla pek adam akıllı okul bulmak zor...)
yasins isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2008   #2
manchesterdabirturk
Üye

Yazılar: 92
Alıntı:
yasins´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayatımda ilk defa yurtdışı deneyimim olucak.Oldukça heyecanlıyım.Gideceğim dil okulunu neredeyse 5-6 aydan beri seçemedim arada kaldım...

Bana 'Akademik Diploma' verecek (9 aylık) bir dil okulu arıyorum.

Neden akademik diploma ????

Çünkü CVimde bu diplomayı kullanmak istiyorum.Birde bazı dil okullarının sertifikaları London University,Cambridge University vs'den geliyormuş.Bu tarz bir okul arıyorum...Bilenler bir zahmet yazsınlar bana.Ücret olarak (komik olucak ama 1000 £ ayırabiliyorum

Bu özelliklerde olan hangi dil okullarını önerirsiniz ????

(Unutmadan...9 ayın sonunda IELTS sınavına giricem.Bu yüzden iyi ve isabetli seçim yapmam gerek.Hoş...Bu parayla pek adam akıllı okul bulmak zor...)
Üzgünüm ama sen o parayla ancak 3 aylık eğitim alabilirsin ki kaldı ki bu sadece okul parası..
Yanlış mıyım??
manchesterdabirturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2008   #3
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
Alıntı:
manchesterdabirturk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Üzgünüm ama sen o parayla ancak 3 aylık eğitim alabilirsin ki kaldı ki bu sadece okul parası..
Yanlış mıyım??
tamamen haklısın katılıyorum sana. Bir kere şöyle düşünün arkadaşlar Türkiye'de 9 aylık bir eğitimi bu fiyata alabileceğiniz bir kurs var mı? bu okulların hepsi bir yerde ticarethane masraflarını çıkarabilmeleri için belli bir fiyat aralığında olmaları gerekiyor. Türkiye'de bu eğitimi bu maliyete alamazken İngiltere'de nasıl alınıyor bunu dikkatli bir şekilde sorgulamak gerekir.
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2008   #4
yasins
Üye

Yanlız bu ücrete okullar var...Hemde BC onaylı...

English Studio
Malvern
Scott College
LİTE
Golden Green College
Wimbledon Language Academy
Alt 21.10.2008   #5
manchesterdabirturk
Üye

Yazılar: 92
Alıntı:
yasins´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yanlız bu ücrete okullar var...Hemde BC onaylı...

English Studio
Malvern
Scott College
LİTE
Golden Green College
Wimbledon Language Academy
okulları incelemedim ama tahminen part time evening programları falan bu fiyatadır. part time programında da haftada iki gün 3er saatten toplam 6 saat oluyor..
bende manchesterda aradıgım icin oradan biliyorum.ama tabi tahmin bu..
manchesterdabirturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2008   #6
yasins
Üye

Hayır bu yazdıgım okullar haftada 15 saatlik dil eğitimi veriyor.Yani full-time okullar...
Alt 21.10.2008   #7
egem
Çaylak Üye

Yazılar: 6
neden bi college basvuru yapmiyosun ? Collegelerde Esol dersleri veriliyor ve sinavlar sonucunda cambridge'den falan sertifikani aliosun tabi senin tercihin sonucda ozel dil okullarindada ayni seyi ogretiolar
egem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2008   #8
alpi23
Üye

Yazılar: 47
o fiyata imkani yokki 9 ay kalamazsin hadi okul parasini verdin konaklama yeme icme isini nasil halledeceksin. buraya gelince buyuk ihtimal calismayi dusuneceksin o iste tahmin ettiginden cok zor. is bulamazsin. ben 9 ay kalacam 10.000£ yetermi onu bile bilmiyorum.
alpi23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2008   #9
robert alberto
Çaylak Üye

Yazılar: 17
araklık ayında brıghtonda olucam...part tıme bı ıste calısmak ıstıyorum lutfen bana yardımcı olun!!!
robert alberto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2008   #10
yasins
Üye

Sadece dil okulundan bahsediyorum.O fiyata Londra'da yaşanılmayacagını biliyorum zaten.

Seçenekler
Stil