10 ocak 2008 de basvurdum hala bekliyorum...üstte yazan arkadaslardan daha kısa bi süre benimki ama telefonla yatıp kalkmaktan sıkıldım....ha aradılar ha arıcaklar die bekliorum...umarım mulakatsız verirler bu arada "bi yorum lütfen?" adlı actıgım konuya bi göz atarsanız sevinirim.. cok tşk..
E. Genc kardes merhaba. oncelikle bende 07.01.2008 de basvurdum vizeye.. bende senin gibi ha geldi gelecek diye umitleniyorum. kardes senin evine posta gonderdilermi ? bana gecikmeden dolayi ozur mektubu geldi? ayrica msn adresini verirsen goruselim seninle istersen.
Trex kardeş... bana bi mektup filan gelmedi bugun 12. gün oldu hala bi haber yok... cuma günü de ucak biletim coktan ayırtıldı yanii..cuma ucak kalkıcak elim ayağıma dolanmıs durumdayım... noluyor yaaa
bu forumda ve takip ettiğim bir kaç forumda sürekli uzun süredir başvuru sonuçlarını alamayan insanların serzenişleri yer alıyor. Normal sürede vize alanlar foruma bildirmediklerinden de olabilir bu durum ama. İnsan okudukça ümitsizliğe düşüyor ben 1 şubatta başvurdum. Yani bir ay beklemem gerekkiyormuş gibi hissediyorum...
arkadaşlar ben turist vizesi için başvurdum haftaya neticeyi al dediler bir hafta sona gittim, mülakata çağırdılar. çok tırsmıştım , birhafta sonrada mülakata gittim, o kadar da zor değilmiş verdiler , sourlarınız olursa yardımcı olmak isterim bildiğim kadarıyla