Merhabalar;
Downham way'deki evimizin 2 odasını kiraya vermek istiyoruz.Babam dekoratör olduğu için evimiz çok şık ve konforludur. Bir oda single diğeri de double room. Evin ve odaların fotoğraflarını görmek isteyen arkadaşlara mail adreslerini verdikleri takdirde resimleri yollayabilirim. Ulaşım çok rahat. Kapının önünden her 5 dk'da otobüs geçiyor. İlgilenen arkadaşların babamla irtibata geçmelerini rica ediyorum.Rıfat turkerkman 07931530625
betül arkdasım slmlar ya ben 25 ocak 4 subat gunu londradayım.hala bı yer bulamaıdm.mecbur kıralıklarda kalıcam.gatwıck eyakın olmasını ıstıyorumm.acaba sızın ev ne tarafta? bıde evın fotolarını atarmıs.ne kadar ıstıyousunuz? kıb
Merhaba arkadaşlar ben 1,5 aydır oxford'da British study centre'deyim ,aile yanı konaklama kalıyorum ancak bazı sebeblerden dolayı şehri değiştirip brigtona geleceğim.Okulumun brightonda da şubesi var.Oxforddaki accomodation sürem 5 aralıkta bitecek aynı gün brighton'a yerleşip ordaki BSC'ye devam edeceğim,sizden isteğim tabiki brightonda olan arkadaşlardan özellikle de,şimdi accomodation ayarlamadan geleceğim kalabileceğim uygun yerler varmı?Ücretler ne aralıkta değişiyor?Birde gelir gelmez aynı gün uygun yer bulmalıyım,bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Merhabalar;
Downham way'deki evimizin 2 odasını kiraya vermek istiyoruz.Babam dekoratör olduğu için evimiz çok şık ve konforludur. Bir oda single diğeri de double room. Evin ve odaların fotoğraflarını görmek isteyen arkadaşlara mail adreslerini verdikleri takdirde resimleri yollayabilirim. Ulaşım çok rahat. Kapının önünden her 5 dk'da otobüs geçiyor. İlgilenen arkadaşların babamla irtibata geçmelerini rica ediyorum.Rıfat turkerkman 07931530625
Merhaba fotoğrafları [email]ozgulmez@hotmail.com[/email]'a da yollar mısnız?
Merhabalar;
doubleroom odanın kirası ne kadar acaba.ben kızımla gelmek istiyorum.eğer vize alabilirsem.kızımın avrupa pasaportu var.ben emekli öğretmenim.kızım yüksek okul mezunu.dil eğitimi yapmak istiyor.babamız yalnız göndermiyor.şimdiden teşekkürler .selamlar.
Merhabalar;
merhaba,bos odaniz icin birini buldunuzm
Konu yagmur236 tarafından (26.06.2010 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir.