Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

bromley downham way'de kiralık odalar bay/bayan farketmez

Seçenekler Stil
Alt 10.06.2009   #1
betuldemir
Çaylak Üye

Yazılar: 4
bromley downham way'de kiralık odalar bay/bayan farketmez

Merhabalar;
Downham way'deki evimizin 2 odasını kiraya vermek istiyoruz.Babam dekoratör olduğu için evimiz çok şık ve konforludur. Bir oda single diğeri de double room. Evin ve odaların fotoğraflarını görmek isteyen arkadaşlara mail adreslerini verdikleri takdirde resimleri yollayabilirim. Ulaşım çok rahat. Kapının önünden her 5 dk'da otobüs geçiyor. İlgilenen arkadaşların babamla irtibata geçmelerini rica ediyorum.Rıfat turkerkman 07931530625
betuldemir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2009   #2
pelin_london
Üye

Yazılar: 43
slm

betül arkdasım slmlar ya ben 25 ocak 4 subat gunu londradayım.hala bı yer bulamaıdm.mecbur kıralıklarda kalıcam.gatwıck eyakın olmasını ıstıyorumm.acaba sızın ev ne tarafta? bıde evın fotolarını atarmıs.ne kadar ıstıyousunuz? kıb
pelin_london isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.11.2009   #3
asilten
Çaylak Üye

Yazılar: 18
Merhaba arkadaşlar ben 1,5 aydır oxford'da British study centre'deyim ,aile yanı konaklama kalıyorum ancak bazı sebeblerden dolayı şehri değiştirip brigtona geleceğim.Okulumun brightonda da şubesi var.Oxforddaki accomodation sürem 5 aralıkta bitecek aynı gün brighton'a yerleşip ordaki BSC'ye devam edeceğim,sizden isteğim tabiki brightonda olan arkadaşlardan özellikle de,şimdi accomodation ayarlamadan geleceğim kalabileceğim uygun yerler varmı?Ücretler ne aralıkta değişiyor?Birde gelir gelmez aynı gün uygun yer bulmalıyım,bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
asilten isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2009   #4
ozgulmez
Çaylak Üye

Yazılar: 13
Alıntı:
betuldemir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar;
Downham way'deki evimizin 2 odasını kiraya vermek istiyoruz.Babam dekoratör olduğu için evimiz çok şık ve konforludur. Bir oda single diğeri de double room. Evin ve odaların fotoğraflarını görmek isteyen arkadaşlara mail adreslerini verdikleri takdirde resimleri yollayabilirim. Ulaşım çok rahat. Kapının önünden her 5 dk'da otobüs geçiyor. İlgilenen arkadaşların babamla irtibata geçmelerini rica ediyorum.Rıfat turkerkman 07931530625
Merhaba fotoğrafları [email]ozgulmez@hotmail.com[/email]'a da yollar mısnız?
ozgulmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.02.2010   #5
apple4o6
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Alıntı:
Merhabalar;
doubleroom odanın kirası ne kadar acaba.ben kızımla gelmek istiyorum.eğer vize alabilirsem.kızımın avrupa pasaportu var.ben emekli öğretmenim.kızım yüksek okul mezunu.dil eğitimi yapmak istiyor.babamız yalnız göndermiyor.şimdiden teşekkürler .selamlar.
apple4o6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2010   #6
yagmur236
Çaylak Üye

Yazılar: 26
Alıntı:
Merhabalar;
merhaba,bos odaniz icin birini buldunuzm

Konu yagmur236 tarafından (26.06.2010 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir.
yagmur236 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil