İngiltere'de dil okulu ...

Seçenekler Stil
Alt 16.05.2007   #1
csayin
Çaylak Üye

Yazılar: 9
british council

arkadaşlar british councile bağlı olup fiyatıda makul olan dil okulları ile ilgili bi bilginiz varmı.bi de ücretsiz dil okulları da varmış.giden arkadaşlar bu okullardan memnunlar mı?.okul adlarını ve okulun bulunduğu yeri yazarlarsa sevinirim.teşekkürler...
csayin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2007   #2
goborto
Üye

Yazılar: 86
kuzey londrada barnet school ucretsiz ama ben memnun kalmadim
goborto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2007   #3
ireminuk
Çaylak Üye

Yazılar: 9
slm goborto okulun adresını verebilir misin?
ireminuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2007   #4
goborto
Üye

Yazılar: 86
sen gitmek istedn yeri sole ben ordan nasil gidecegini anlatayim adres bilmiyormm kusra bakma ama kaldign yeri ..vb sole ben sana yardmci olarum okk ordan nasil ulasacagini
goborto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2007   #5
Daylight35
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Merhaba Arkadaşlar

benim yaptığım araştırmaya göre londra da burlington school diye bir okul var hem british council onayı var hemde şuanda bir kampanyası var.(web adresi : http://www.burlingtonschool.co.uk)

ben bu okul üzerinde duruyorum ancak nedir ne değildir bilmiyorum..ingilterede yaşayan bir arkadaş 28 haftalık 399 sterlin olan kurs ücreti ile vize alamazsın filan dedi nedir bunun aslı astarı bu okul ile daha once vize alan olmuş mu?

bana daha once vize alınan eğitimi iyi ve uygun bir okul onerebilir misiniz?londrada olursa süper olur..
Daylight35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.2007   #6
sifre_b
Üye

Yazılar: 95
yalnız burda diyor ki
" please note that the offer is valid only for students who are already in london."

yani londra da ikamet eden, çoktandır bulunan öğrenciler için geçerlidir. daha önce dil eğitimi, çalışmak için bulunmuş kişiler için geçerli midir? bunu öğrenip yazacam.
sifre_b isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2007   #7
sifre_b
Üye

Yazılar: 95
mailime cevap olarak yazmışlar ki:
Please note that unfortunetely that offer is only available for students who are already living in London or else if you have a friend here that could come to our school and enrol on your behalf.

londrada yaşayan öğrenciler için teklifimiz geçerlidir veya burda bir arkadaşınız varsa okula gelip sizin adınıza kayıt yapabilir.
sifre_b isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil