Ulaşım ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam » Ulaşım »

British Airways mi Easy mi?

Seçenekler Stil
Alt 19.02.2009   #1
Babb
Üye

Yazılar: 83
British Airways mi Easy mi?

Mrh arkadaşlar, kısmetse 1 Martta Brighton'a gideceğim. Bilet bakıyorum.Easyjet ve Ba bilet fiyatları aynı yaklaşık 100 €..Easyjet - Gatwick e; BA ise Heatrow a gidiyor.Ben Brighton a gideceğim için kararsız kaldım? Gatwick Brighton'a daha yakınmış sanırım.Ancak Ba da kg konusunda biraz daha esnekmiş diye duymuştum.Sizce hangisini seçmem daha uygun olacak?
Babb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2009   #2
ozzy48
Kıdemli Üye

Yazılar: 210
tabiki aynı fiyatsa ba cunku atatuk havalimanı ulasımı daha kolay metroyla vb gidebilirsin.2. kilo sınırlması daha fazla 23kg ayrıca el bagası 2 olabiliyo.3. yemegini yersin icecegini icersin hizmet daha iyi tabiki.easy tek avatajı fiyattıdır bende easy severim ama avantaj ortadan kalktıysa diger secenekler|gidecegin yer merkezi sehir oldugu icin iki hava alanındanda fazla farketmez belki yarım saat oynar veya 5 pound fazla
ozzy48 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2009   #3
sirlan
Kıdemli Üye

Yazılar: 313
Alıntı:
ozzy48´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tabiki aynı fiyatsa ba cunku atatuk havalimanı ulasımı daha kolay metroyla vb gidebilirsin.2. kilo sınırlması daha fazla 23kg ayrıca el bagası 2 olabiliyo.3. yemegini yersin icecegini icersin hizmet daha iyi tabiki.easy tek avatajı fiyattıdır bende easy severim ama avantaj ortadan kalktıysa diger secenekler|gidecegin yer merkezi sehir oldugu icin iki hava alanındanda fazla farketmez belki yarım saat oynar veya 5 pound fazla
British airways de parca basi bagaj alirlar kilo siniri 23 kg dir. ama iki tabe 15 kg lik valizin varsa 2 parcanin bedelini odersin. 25 pound 2. valiz. ne kadar cok valizin varsa o kadar odersin Easy bilmiyorum hic kullanmadim ama charter yapan ucak firmasi oldugundan dolayi hangi tip ucakla ucacagin belli olmaz arkadasimin dedigi gibi BA hizmet alirsin.
unutmadan Ba internet sayfasindan extra bagajini odeyip check in yaptirabilirsin.

You will need to pay £25 ($45 for journeys from all US airports) at the check-in desk for each bag or item that is over the maximum free allowance weight limit of 23kg (51lbs). This fee will be converted into the local currency during the check-in process.

Konu sirlan tarafından (19.02.2009 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.
sirlan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2009   #4
Babb
Üye

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar.Ba yı maalesef kaçırdım, thy den aldım, yaklaşık olarak aynı.
Alt 03.07.2009   #5
receptionist
Üye

Yazılar: 48
arkadaşlar ben easyjetten bilet ayırtıym dedim ancak kredi kartı numarası istiyorlar...easyjetin türkiye şubesi yok mu? telefonla rezervasyon yapmak istiyorum da...cevaplarınızı özelime bekliyorum...
receptionist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.07.2009   #6
Babb
Üye

Slm bende şu numara var ancak hala kullanımdamı bilemiyorum.
Easyjet Sabiha Gökçen : 0216 585 51 76
Umarım işine yarar.
Alt 28.07.2009   #7
receptionist
Üye

Yazılar: 48
teşekkürler...pegassus ile geldim...bakalım dönüşte hangisiyle gelicem..stanstead brightona çok uzak...gatwickten binmek istiyorum...araştırıcam...
receptionist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil