arkadaslar ba indirimde bu gece bitiyor tek yon istanbula dun 78.20 pound a aldım easy jet den bile ucuz (easy 78,thy 189 pegasus 108 aynı gun icin).ucacak arkadaslar bu fiyatı kacırmasın bence antalya ve izmirde indirimli
damla british airway in indirimi ingiltereden turkiyeye donus icin gecerli veya ing Turkiye gidis donus.eyer donus tarihin kesinse indirimli donusu alabilirsin bu gece 12 kadar.ingiltereye direk 6 firma var istanbuldan thy,ba,pegasus, ve easy dalaman ve antalyadan thomas cook ve kıbrıs hava yolları bunların sitesine bakabilirsin cok ucuz nisan icin ben de tekrar nisanın ilk haftası bank holiday icin gidecem bilet almadım ama easy gidis donus 90 euro civarında.bu arada easy den bilet alanlar visa electiron kart bulsunlar cunku komisyon 0.benden easy normal visa ya 10 euro ya yakın komisyon alıyo easy biletini visa electironla alın.sorun varsa yardımcı olurum
Konu ozzy48 tarafından (27.01.2009 Saat 11:51 ) değiştirilmiştir.
Pegasus ve Easyjet in surekli ucuz ucuslari var ama isin kotu tarafi ikisi de Sabiha Gokcen' e ucuyorlar...Ben ordan Elazig; a devam etmem gerekiyor ki baska ucus yok veya saatler uyusmuyor KKTC havayollarini daha once denememistim belkide uygun birsey cikar...Herkese kolay gelsin...Simdiden iyi ucuslar...