ekstra bagaj için istedikleri ücret 28 pound
ama benim sorum su olucak
ben londondan yine british airways ile glasgow a ucuyorum bavullarım benim orda hic elime ulasmadan, glasgow ucagınamı verilcek yoksa, ben londrada bavullarımı alıcakmıyım????????????
eger londrada alırsam benden ekstra ücret alırlar gibime gelio
hic deilse sadece türkiyede bir defa 28 pound vereyim
bide eksrta 28 pound dimi ben yanlıs bakmıyorum
Do I need to pick up my bags or check in again?
You do not have to pick up your bags if they have been labelled through to your onward flight destination and you have been given a boarding pass for your next flight. Simply follow the Flight Connections signs and make your way to the relevant terminal. However, if your baggage receipt shows the destination ‘LHR’, ‘LGW’ or ‘LON’ then you must collect your baggage at Arrivals/Baggage Reclaim before checking in for your next flight.
Do I need to pick up my bags or check in again?
You do not have to pick up your bags if they have been labelled through to your onward flight destination and you have been given a boarding pass for your next flight. Simply follow the Flight Connections signs and make your way to the relevant terminal. However, if your baggage receipt shows the destination ‘LHR’, ‘LGW’ or ‘LON’ then you must collect your baggage at Arrivals/Baggage Reclaim before checking in for your next flight.
Simdi yazilanin disinda birsey soracagim ucagin aktarmali mi yoksa iki ayri biletmi?
Eger aktarmali ucaksa bagajini son noktada alirsin ama aktarmali degil ise ayri iki bilet ise o zaman bagajini alip tekrar vermen gerekecek. Cunku aktarmali bazi ucaklar diger havaalanlarinda uluslar arasi terminale inerler ve bagajini gumrukten gectikten sonra alirsin. eger iki ayri biletin var ise bagajini alir ve diger ucaga tekrar verirsinki bu da odemeyi gerektirir indigin havaalaninda gumruk gormeden bagaj alirsin.
bunu iyice sor yazilanin disinda bir olaydir. yada biletinde kesinlikle yazar. Internetten odemeni tavsiye ederim o zaman daha ucuz bagaj bedeli odersin.
aktarmalımı yada 2 ayrı biletmi oldugunu nasıl anlayacagım?
ben beileti netten aldım
biletin üstünde ISTANBUL [IST] -> GLASGOW [GLA]
daha sonra ucus detayları yazıo işte
ama tek bilet aktarmalı yani sanırım
Alıntı:
sirlan´isimli üyeden Alıntı
Simdi yazilanin disinda birsey soracagim ucagin aktarmali mi yoksa iki ayri biletmi?
Eger aktarmali ucaksa bagajini son noktada alirsin ama aktarmali degil ise ayri iki bilet ise o zaman bagajini alip tekrar vermen gerekecek. Cunku aktarmali bazi ucaklar diger havaalanlarinda uluslar arasi terminale inerler ve bagajini gumrukten gectikten sonra alirsin. eger iki ayri biletin var ise bagajini alir ve diger ucaga tekrar verirsinki bu da odemeyi gerektirir indigin havaalaninda gumruk gormeden bagaj alirsin.
bunu iyice sor yazilanin disinda bir olaydir. yada biletinde kesinlikle yazar. Internetten odemeni tavsiye ederim o zaman daha ucuz bagaj bedeli odersin.
aktarmalımı yada 2 ayrı biletmi oldugunu nasıl anlayacagım?
ben beileti netten aldım
biletin üstünde ISTANBUL [IST] -> GLASGOW [GLA]
daha sonra ucus detayları yazıo işte
ama tek bilet aktarmalı yani sanırım
Cok kolay istabul Ba subesini arayacaksin direk onlara soracaksin, bende bir keresinde Birminghama almistim kafam karisti onlara sordum cevap verdiler bagajlarimi aldim ve tekrar verdim. Eger elektronik biletsede sana mutlaka maille birsuru bilgi gondermislerdir oralardada yazmasi lazim.
Istanbul Tel:
+90 212 3679292
[quote=sirlan;63214]Cok kolay istabul Ba subesini arayacaksin direk onlara soracaksin, bende bir keresinde Birminghama almistim kafam karisti onlara sordum cevap verdiler bagajlarimi aldim ve tekrar verdim. Eger elektronik biletsede sana mutlaka maille birsuru bilgi gondermislerdir oralardada yazmasi lazim.
Istanbul Tel:
+90 212 3679292
walla bu numara süper oldu sag olasın, ben direkt ilk agzıdan sorayım
burdada cevabı paylasırım
arkadaslar bagaji hallettiniz diyelim british airways ciddi bir greve baslamak uzere bilginiz olsun.. tarihi hakkinda bilgim yok ama uzak olmadiginida biliyorum.. bilet alirken yada elinizde biletiniz varsa bence greve denk gelip gelmedigine bakin.. cunku netten bileti alirken size belirtmezler...umarim bu bilgi yardimci olur
arkadaslar bagaji hallettiniz diyelim british airways ciddi bir greve baslamak uzere bilginiz olsun.. tarihi hakkinda bilgim yok ama uzak olmadiginida biliyorum.. bilet alirken yada elinizde biletiniz varsa bence greve denk gelip gelmedigine bakin.. cunku netten bileti alirken size belirtmezler...umarim bu bilgi yardimci olur
dostum.british airways grev yapmıyor,grev yapmayı dusunen ba degil baa yani burdaki 6 havaalanını isleten sirket(turkiyedeki tav gibi)bugun icin baa ile sendika anlastı,iscilerin onayını bekliyor sorun yok gibi simdilik http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...s-are-off.html
Arkadaslar bilenenler yardimci olabilir bu ekstra bagaj bizim check in'de tartilarak ucagin bagaj bolumune verdigimiz ucak icin alinan ucret mi yoksa kabin icine alicagimiz el cantamiz disindaki sirt cantasi tarzi bagaj icin alinan ucret mi ? acikcasi ben anlamadim ucagin icine alinicak cantadan parami aliyor bu adamlar.