ben varım şimdi gördüm mesajını, şu anda orada ikamet etme amacıyla vizemi beklemekteyim.Şimdiye kadar iki sefer uzun ziyaretlerde bulundum. Yaklaşık 300.000 nüfusa sahip, çok köklü ve eski, aynı zamanda İngiltere'de ağırlığı olan bir üniversitesi var. Şehir üniversite şehri gibi, çok sayıda farklı milletten genç nüfus var, ben de üniversiteye yakın bir yerde kaldım. Şahsi kanaatim çok şirin, hoş bir yer, ingiletere'nin sevmediğim çoğu yanını burda da barındırıyor, yani yağmur, self servis, insansız otomatik hayat, suratsız insanlar vb ama zaten ingiltereye gideceksen bunları kabullenmişsindir.
Ayrıca güneyde aynı hatta olduğu için Londra'ya yakın trenle 2 saat, otobüsle uzun oluyor. Bristol havalimanı da var ama Türkiye'ye uçak yok en iyisi Gatwick havaalanı gidiş geliş için.
Ben artık kemale erdiğim için ilgilenmiyorum bir de ing. eğlence anlayışı bana fazla geliyor ama eğlence hayatı aktif, çok olan genç nüfusa paralel.
Trenle 15 dakka Bath diye bir şehir var ki Unesco Dünya mirası listesinde ölmeden görülecek yerlerden muhteşem, Duchess filminin bir kısmı da burda çekildi. Jane Austen burda yaşamış falan filan.
Cliffton en beğendiğim yerlerinden biri Bristol'da orda yaşamayı isterdim ama pahalııancak bu gidip orda bir cafede oturmama engel değil tabii
başka ne diyeyim, yeni açılmış bir yarı açık alışveriş merkezi var Cabot Circus merkezde Broadmead'de süper bütün markalar var ve ortam çok keyifli. Parklar bahçeler zaten en güzeli yani genel olarak ingiletere'nin. Özlersen her çeşit Türk rest ve dükkan bulabiliyorsun.
tavsiye edebilecegim yer eger kafanı dinlendirceksen londraya yada diğer yerlerden bıraz daha sakın bi yasantıya sahip olucaksn kesınlıkle dandik bi yer die düşnme dil okulu acısnda en kalıtelilerden bi tanessi benimde gittiğim bristol language center var tabi bundan daha kalıtelı ve pahalı okullar var . sana kıssa b
tavs
yem eger dil okuluna gidiceksen yerleşım yerini okulnun yakınlardında bi yerlerde ayarla yoksa benim gibi hersabah 1 bucuk saat yol cekmek zorunda kalma
alısveriş merkezi olarak cabot circuıt var daha yenı yapılan bi yer cok harika bi köpü var manzaralı köprüden araçla gectiginde para ödüyosun yalnız
eger brıstol language centre giersen turk bulamıyacaksın bu senın acından iyi olucak ( Araplarla kanka olursun))
görmeni tavsiye edebilecegim WESTON SUPER MARE die bi yer var orasını bi hafta sonu gezebilirsin cumartesiye denk getir genelde cardiff ten bile haftasonu kopmaya gelenler var seven adında bı gece kulübü ben suan türkiyedeyim eger yardımım olucaksa bristol ve hakkında yardıımcı olabilirim ok bol şans sana