Arkadaşlar aranızda brighton'da kirada yaşayan kimse var mı? Eylül'de master için gelicem muhtemelen. Ev tutmayı düşünüyorum. Acaba eylül'de gelsek ev bulma sıkıntısı yaşar mıyız? Yoksa daha erken gelip ev mi aramak lazım.
Arkadaşlar aranızda brighton'da kirada yaşayan kimse var mı? Eylül'de master için gelicem muhtemelen. Ev tutmayı düşünüyorum. Acaba eylül'de gelsek ev bulma sıkıntısı yaşar mıyız? Yoksa daha erken gelip ev mi aramak lazım.
Slm, Eylül.de bir sıkıntı yaşamassın.Burada özellikle yazın çok sıkıntı oluyor.
Gumtree diye bir site var oradan ilanlara ulaşabilirsin..
Gumtree konusunda uyanık olmanı tavsiye ederim. Evi görmeden kesinlikle para yollama herhangi bir sekilde, zira bu konuda bol bol dolandırıcılar mevcut. Onun dışında eylülün başında sıkıntı çekmezsin ama son haftası sorun olur cünkü master yapacaklar uni okuyacaklar eylülün 3. haftası gelir, eylül başı gelirsen sorun olmaz.
evet bende duymuştum dolandırıcıları.
rightmove.co.uk var bir de sanırım.
23 eylül'de gelicez gibi gözüküyor.
Eylül başında gelip evi ayarlayıp dönsem çok masraf olacak bu sefer.
Gumtree konusunda uyanık olmanı tavsiye ederim. Evi görmeden kesinlikle para yollama herhangi bir sekilde, zira bu konuda bol bol dolandırıcılar mevcut. Onun dışında eylülün başında sıkıntı çekmezsin ama son haftası sorun olur cünkü master yapacaklar uni okuyacaklar eylülün 3. haftası gelir, eylül başı gelirsen sorun olmaz.
mümkünse bir tanıdık vasıtasıyla evi kiralayın sakın herhangi bir şekilde kendi adınıza dahi olsa para göndermeyin
4 Eylül 2010 tarihinden itibaren Brighton St. Giles
Merhaba;
4 Eylül 2010 tarihinden itibaren Brighton St. Giles da dil eğitimi için 6 ay bulunacağım.
Konuyla ilgili birkac sorum olacak.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Asiye
1. Türkiye'de 120 saat özel ders aldım ve bu kadar kısa zamanda sıfırdan başladığım ingilizce eğitimimle gelişim söz konusu. İletişimde zorluk çekeceğim konusunda endişelerim fazla. Ama bunun boyutunu saptlayamıyorum. Bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırmısınız?
2. Okulun eğitimi konusunda bilginiz varmı?
3. Şehirde türk restaurantları mevcutmu?
4. Türkiyeyle telefon iletişiminde uygun fiyat hangi GSM operatörünü tercih etmeliyim?
5. Sağlık Sigortası için önerebileceğiniz özel sigorta acentası varmı?
brighton da bikaç tane öğrenciye ev kiralayan emlakçılar var onları da gezmeni tavsiye ederim sana. biz o şekilde tutmuştuk ingilterede ev kiralamak biraz zor verilen internet adresinde genelde oda kiralanıyor. eğer ev kiralamak istiyosan emlakçılar daha doğru bi yoldur bence...