Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

brighton'da host family ya da geçici hostel.acil!!

Seçenekler Stil
Alt 20.08.2010   #1
dreamnreal
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Exclamation brighton'da host family ya da geçici hostel.acil!!

merhaba arkadaşlar, forumu birkaç gündür takip ediyorum misafir üye olarak ve çok yararlı bilgiler edindim. Vizem henüz gelmediği için brighton'a gelemiyorum ancak arkadaşım pazar günü brighton'a gelecek. Öncelikli olarak onun için uygun fiyatlı host family arıyoruz ama süre kısıtlı olduğu için 1 hafta hostelde kalabilir (hostel de uygun fiyatlı olursa hiç fena olmaz ). İnternetten yaptığım aramalarda ne yazık ki başarısız oldum bu nedenle Brighton'da ikamet eden birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
dreamnreal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2010   #2
kaktüs03
Çaylak Üye

Yazılar: 14
bildiğim kadarıyla host family için 100 pounddan asagı bulmak zor..çok iyi arastırman gerekiyor..o da ancak buraya geldiğinde yapabileceğin bir sey..tavsiyem 1 aylık host family yi Turkiye'den ayarlayın..okullar buluyor ztn..o 1 ay içide kalcak yer ayarlarsınız.en azından ben öyle yapmıstım
kaktüs03 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2010   #3
kaktüs03
Çaylak Üye

he tabi ne kadar sure kalacağınızı bilmiyorum..ya da dil okuluna mı geliyorsunuz..ama hostellerde ucuz değil..
Alt 23.08.2010   #4
cinfikrim
Çaylak Üye

Yazılar: 28
Alıntı:
kaktüs03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bildiğim kadarıyla host family için 100 pounddan asagı bulmak zor..çok iyi arastırman gerekiyor..o da ancak buraya geldiğinde yapabileceğin bir sey..tavsiyem 1 aylık host family yi Turkiye'den ayarlayın..okullar buluyor ztn..o 1 ay içide kalcak yer ayarlarsınız.en azından ben öyle yapmıstım
Bende dil okulu için gideceğim,4 haftalık aile yanı konaklamamı ayarladım,sonrasını belki kendim hallederim diye.Daha sonra siz aileyi nasıl buldunuz,okul haricinde,güvenli oluyorlar mı?
cinfikrim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2010   #5
kaktüs03
Çaylak Üye

ben aile yanında kalmıyorum..aile yanı pahalıya geliyor ve cok rahat edemiyorsun..tabi ailesine gore değişir..öğrenci evleri fln var onları arastırabilirsin geldiğinde..boşalan odaları takip etmek gerekiyor..ama 1 ay yeterli bir sure baska bir yer bulmak için..
Alt 23.08.2010   #6
dreamnreal
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Alıntı:
kaktüs03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkür ederim cevap için, arkadaşım bugun indi brightona. 1 haftalık hostel ayarlayıp gitti, danışmanız host family aramaya devam ediyor. Ancak bize bulduğu 145 gbp biz ise 120 gbp civarı ayırmıştık, sorun da bundan kaynaklanıyor. Ben de vizem çıkar çıkmaz geleceğim, o nedenle araştırma yapıyorum. Çünkü internette bunun için kanal bulamadım, sizin önerebileceğiniz bi yerler var mı? Bu arada kurs sprachcaffe.
dreamnreal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil