İngiltere'ye geliyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 22.08.2008   #1
rainorhan
Üye

Yazılar: 78
brighton veya kent

merhaba kent hakkında bilgisi olan var mı
dil okulu için kent e gimeyi düşünüyorm
rainorhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2008   #2
haluk
Çaylak Üye

Yazılar: 17
amaç dil mi yuksa turistik gezimi.ne kadar oradasın bunlar çok önemli.
brighton keyifli bir mekan.bayağı bi türk bulacaksın orada ama klasik olarak uzak kal derim.londra ya trenle 1 saat 20 dakika.ama hafta sonları çok yoğun oluyor.biletini öncedn al gidiş dönüş 16 pound.ülke biraz pahalı özellikle yiyecekler.
otobüs çok işine yarıyacak.aylık kartlar satılıyor almanı şiddetle tavsiye ederim.metro yok.chorchil square diye bir meydanları var.buluşma yeri bizim taksim,kızılay meydanı gibi.saat 56 da her yar kapanır ve publar devreye girer.h.sonları tüm publarda maç keyfi başlar.brighton meşhur bir gay şehridir.el ele dolaşan erkekler ve kızlar hatta yollarda öpüşenleri göreceksin.ama inan keyifli.bol bol fish and chips satıyorlar.ama inan hiç yemedim.
hadi san kolay gelsin.
sorun varsa yazarsın
haluk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.09.2008   #3
rainorhan
Üye

Yazılar: 78
knet mi yoksa brighton mı

Alıntı:
haluk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
amaç dil mi yuksa turistik gezimi.ne kadar oradasın bunlar çok önemli.
brighton keyifli bir mekan.bayağı bi türk bulacaksın orada ama klasik olarak uzak kal derim.londra ya trenle 1 saat 20 dakika.ama hafta sonları çok yoğun oluyor.biletini öncedn al gidiş dönüş 16 pound.ülke biraz pahalı özellikle yiyecekler.
otobüs çok işine yarıyacak.aylık kartlar satılıyor almanı şiddetle tavsiye ederim.metro yok.chorchil square diye bir meydanları var.buluşma yeri bizim taksim,kızılay meydanı gibi.saat 56 da her yar kapanır ve publar devreye girer.h.sonları tüm publarda maç keyfi başlar.brighton meşhur bir gay şehridir.el ele dolaşan erkekler ve kızlar hatta yollarda öpüşenleri göreceksin.ama inan keyifli.bol bol fish and chips satıyorlar.ama inan hiç yemedim.
hadi san kolay gelsin.
sorun varsa yazarsın
slm haluk
ben ingiltereye dil için gidicem
brighton mı yoksa
kent e mi gideyim
gğvenli ve ucuz şehr istiyorum
ve iş bulmak kolay olsun
rainorhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2008   #4
carlito23
Çaylak Üye

Yazılar: 13
kardesım ben daha once kent bolgesınde 2 ay kaldım. brigtona da gıttım ama brıghton tarafı kent bolgesıne gore daha heraketlı gece hayatı olaerak da dusunursen . ama kent bolgesınde ogrencı yogunlugu daha fazla hatta pazar gunu ben kent bolgesıne gıdıyorum. bende bugun ogrencı vızesı aldım ve kent bolgesınde 6 aylık dıl egıtımı alıcam . kent bolgesı brıghton tarafına gore daha ucuz. benım sana tavsıyem kent bolgesı.
carlito23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil