merhaba ben de kasım sonu gibi bi aksilik çıkmazsa brightonda olucam... kalacak yer konusunda bikaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim...
orda öğrencilere studio daire kiralıyolar mı bunu çok merak ediyorum internetten araştırdığım kadarıyla firmalara göre değişiyor bi iki firmaya mailde attım durumumu belirten ve detay istedim işte faturalar aylık içindemi ev mobilyalı mı die ama geri dönen olmadı henüz ben de burdan diil de oraya gidince hem görerek hem araştırarak bi studio kiralamayı düşünüyorum...bu konuda yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı acaba?şimdiden teşekkürler
ewet bende aynini yapmayi dusunuorm.Ama sutudyo daire cok pahaliya gelir.Burda ewde zaten cok az zamannin gecio.O yuzden gerek yok.Ben normal bi daire tutmayi dusunuyrm.Onunda kirasi 700 pound esyali ve elektrk su ve isinma buna dahil.Bunu 4 arkadsmla tutsam cok ii olur die dusunuorm.Ama bakalim zamanla insan tanidikca oluck.Ayrica da ogrencilere ewi 6 aylik pesin para alarak kiraliyorlar.Eger ay ay wercem die israr edersende aylik 90 pound wergi gibi bisey alilar.Burda tanidigin calisan bri falan warsa o kendine kiralar gibi kiralar o zaman olur her ay kira werrsn
ilk okulun oda kiralaması var orda kalıcam zaten bi hafta iki hafta duruma göre o arada da evlere bakıcam bende mobilyalı işte bazılarında faturalarıda içinde olanlar var baya araştırdım ama gene de danışmak istedim cevaplar için teşekkürler...belki bende kafa dengi birini bulursam 2 kişi olarak öle de olabilir ama daha fazlasını istemiyourm çünkü nerde çokluk orda sorun sonuç olarak
normal daireler daha pahalı tabii ben buldum bikaç tane studio uygun ama görmeden ve koşulları bilmeden olmaz tabii.bakalım gidince görücez...
bende ocak 5 te british study centre de olacağım bakalım artık.. 1 ay boyunca nette tanıdığım bi kadının yanında kalacağım galiba sonra birileriyle tutarız artık