Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Seçenekler Stil
Alt 20.10.2008   #1
coon
Çaylak Üye

Yazılar: 11
Brighton

arkadaslar 1 kasım da brigtondayım ordaolan varmı yardım

Konu coon tarafından (20.10.2008 Saat 18:02 ) değiştirilmiştir.
coon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2008   #2
GUNES
Çaylak Üye

Yazılar: 4
26 Ekimde Brightonda olacagım kısa bir sure sonrada sen geleceksin ama bisey sormak istersen gittigim tarihten sonra cevaplayabilirim.
GUNES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2008   #3
robert alberto
Çaylak Üye

Yazılar: 17
bende yılbası gıbı orada olucam ıns sızınle gorusmek ısterım...msn [email]robert_orcun@hotmail.com[/email]
robert alberto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2008   #4
robert alberto
Çaylak Üye

Yazılar: 17
Kimse Yok Mu Yaa Brightonda Yada Gidicek Olan =((( ???
robert alberto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2008   #5
ateser
Üye

Yazılar: 61
Mrblar ben s an brightondayim,hatta uzun bi sure burda olacgm,burayi takip edemeyebilirim onun icin bana mail atin

[email]ateser1990@hotmail.com[/email] msn kullanmyrm sadece mail
ateser isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2008   #6
eylie
Üye

Yazılar: 30
Smile

merhaba ben de kasım sonu gibi bi aksilik çıkmazsa brightonda olucam... kalacak yer konusunda bikaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim...
orda öğrencilere studio daire kiralıyolar mı bunu çok merak ediyorum internetten araştırdığım kadarıyla firmalara göre değişiyor bi iki firmaya mailde attım durumumu belirten ve detay istedim işte faturalar aylık içindemi ev mobilyalı mı die ama geri dönen olmadı henüz ben de burdan diil de oraya gidince hem görerek hem araştırarak bi studio kiralamayı düşünüyorum...bu konuda yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı acaba?şimdiden teşekkürler
eylie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2008   #7
ateser
Üye

ewet bende aynini yapmayi dusunuorm.Ama sutudyo daire cok pahaliya gelir.Burda ewde zaten cok az zamannin gecio.O yuzden gerek yok.Ben normal bi daire tutmayi dusunuyrm.Onunda kirasi 700 pound esyali ve elektrk su ve isinma buna dahil.Bunu 4 arkadsmla tutsam cok ii olur die dusunuorm.Ama bakalim zamanla insan tanidikca oluck.Ayrica da ogrencilere ewi 6 aylik pesin para alarak kiraliyorlar.Eger ay ay wercem die israr edersende aylik 90 pound wergi gibi bisey alilar.Burda tanidigin calisan bri falan warsa o kendine kiralar gibi kiralar o zaman olur her ay kira werrsn
Alt 31.10.2008   #8
ateser
Üye

benim tavsiyem 1 ay aile yaninda kal daha sonra bi caresine bakarsin.Ben ole yapiorm
Alt 31.10.2008   #9
eylie
Üye

Yazılar: 30
ilk okulun oda kiralaması var orda kalıcam zaten bi hafta iki hafta duruma göre o arada da evlere bakıcam bende mobilyalı işte bazılarında faturalarıda içinde olanlar var baya araştırdım ama gene de danışmak istedim cevaplar için teşekkürler...belki bende kafa dengi birini bulursam 2 kişi olarak öle de olabilir ama daha fazlasını istemiyourm çünkü nerde çokluk orda sorun sonuç olarak
normal daireler daha pahalı tabii ben buldum bikaç tane studio uygun ama görmeden ve koşulları bilmeden olmaz tabii.bakalım gidince görücez...
eylie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.11.2008   #10
burki8686
Kıdemli Üye

Yazılar: 412
bende ocak 5 te british study centre de olacağım bakalım artık.. 1 ay boyunca nette tanıdığım bi kadının yanında kalacağım galiba sonra birileriyle tutarız artık
burki8686 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil