mrb ben de haziranda ilk defa ingiltereye gideceğim,acaba ilk gidenler için easyjeti mi yoksa pegasusu mu tavsiye edersiniz?brightona geçeceğim için Gatwick Airport a inmem daha mantıklı olur sanırım.Tecrübeli arkadaşların görüş ve önerilerini bekliyorum...
ama işte Gatwick'e sadece easyjet gidiyor.pgs stanstede iniyor o da çok ters düşüyor brightona.easyjeti önerir misiniz?ilk kez yurt dışına çıkacağım ve ilk kez uçağa bineceğim için biraz temkinli olmak zorundayım.
ama işte Gatwick'e sadece easyjet gidiyor.pgs stanstede iniyor o da çok ters düşüyor brightona.easyjeti önerir misiniz?ilk kez yurt dışına çıkacağım ve ilk kez uçağa bineceğim için biraz temkinli olmak zorundayım.
Herşeyin bir ilki var sorun etme, Easyjet gayet iyi bir seçim olabilir ama daha geçen seney kadara bagajtan para almıyorlardı şimdi gideceğin yere göre vereceğin her bagaj için sanırım 8 euro falana lıyorlar ve bu da maksimum 20 kg ve tek parça halinde olmak zorunda. alacağın şeylere dikkat edersen yırtarsın online 1 bagaj seçki havalimanında daha fazla para vermek zorunda kalmazsın. İyi yolculuklar. Ha gideceğin saate dikkat et!!! Gece iniyorsan ya! o zaman elbette Luton'a itmek daha mantıklı gelecek varacagın saat öğlen ya da en geç akşam olsun akşamı geçerse sorun yaşayabilrisin ulaşım konusunda.
Kardesim 20 kg bagaj icin 11€ dur fiyat.Bunu bilet alirken online gorebilirsin zaten.Istemezsen listeden cikarabilirsin 11€ cebinde kalir.Elinde istedigin kadar handbag gecirebilirsin ama 2 taneyi gecmesin ne olur ne olmaz dersen.Handbaglere para odemiyorsun."Completely free"
Easyjet icindi bu dediklerim ve easyjet guzel bir airway.
arkadaşlar merhaba easyjetten 10 ocağa biletim var fakat vize erken sonuçlanırsa ve red yemezsem 4 ocak tarihine veya farklı bi tarihe değiştirme şansım var mı acaba bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...